Uddegårdens förskola

Uddegårdens förskola ligger i centrala Kristianstad i stadsdelen Udden. Förskolan består av två småbarnsavdelningar och två storbarnsavdelningar.

Om oss

Uddegården är en förskola med fyra avdelningar. På entréplan hittar ni småbarnsavdelningarna Bäcken och Kanalen. På ovanplanet hittar ni storbarnsavdelningarna Sjön och Havet.

Vårt arbetssätt 

Förskolan är första steget i barnens utbildning. Vår uppgift är att hjälpa barnen att se allt i ett större perspektiv, samtidigt som vi uppmuntrar dem i nuet. Förskoletiden ska vara en tid att leka, lära och växa. En tid full av glädje, upptäckarlust och lärande i en trygg miljö.

Verksamheten planeras utifrån barnens intressen och utifrån för-skolans prioriterade mål. Dessa mål är valda utifrån Läroplanen för förskolan som är förskolans styrdokument.

Kravmärkt förskola

På vår förskola finns ett KRAV-certifierat skolkök. Brons betyder att minst 30 procent är hållbara råvaror, där samtidigt 20 procent ska vara KRAV-märkta.

Karta

Medborgarcenter hjälper dig

Vi hanterar dina frågor om kommunens verksamheter och du kan besöka oss, ringa oss eller skriva. Oftast får du hjälp direkt, annars lotsar vi ditt ärende rätt.

Stängt Öppnar 15 apr kl 07.45
Hjälpte informationen på sidan dig?