Möbellagret, Intern service och Fixarna

Vi är tre samlokaliserade dagliga verksamheter. Du hittar oss i ett naturskönt område på gamla A3 området i Åsum. Busshållplats finns precis utanför.

Metoder

  • Bildstöd för att tydliggöra dagens uppgifter. Vi jobbar efter en tydlig schematavla och använder gemensam kalender under dagen
  • Genomgång av arbetsuppgifter på morgonen och eftermiddagen
  • Arbetet varierar och kan vara på olika arbetsplatser

För dig kan vi erbjuda

Möbellagret

Vi hämtar och levererar kommunens överskottsmöbler med vår möbelbuss eller lastbil. Till hjälp har vi olika hjälpmedel som underlättar vårt arbete. Vi fotograferar möblerna och publicerar i ett inköpssystem. Alla verksamheter i vår kommun är välkomna att beställa de möbler som önskas för leverans. Öppettider onsdagar kl. 09.30-11.30 och kl. 13.00-15.00. Välkommen!

Vi har semesterstängt vecka 26-31.

Intern Service

Vi hjälper olika verksamheter inom funktionsstöd med olika arbetsuppgifter; köra ut med internpost till olika verksamheter, tömma förråd, mindre transporter och mer.

Vi har semesterstängt vecka 26-32.

Fixarna

Vi utför servicearbete till dig med en funktionsnedsättning. Våra arbetsuppgiffter kan vara montering, upphängning av gardiner och halksäkra mattor.

Vi har semesterstängt vecka 26-32.

Verksamhetens mål

Vårt mål är att sysselsättningen ska vara meningsfull och utvecklande för dig utifrån dina förutsättningar och förmågor.

Delaktighet-självbestämmande-medbestämmande

Vi erbjuder dig en genomförandeplan, där du sätter upp dina egna mål utifrån dina förutsättningar och förmågor. Dagens arbetsuppgifter går vi igenom tillsammans. Vi har även återkommande arbetsplatsmöte i gruppen. Vartannat år görs en brukarundersökning, som är en enkät där du får svara på frågor om din arbetsmiljö.

Medborgarcenter hjälper dig

Vi hanterar dina frågor om kommunens verksamheter och du kan besöka oss, ringa oss eller skriva. Oftast får du hjälp direkt, annars lotsar vi ditt ärende rätt.

Öppet Stänger kl. 16.00
Hjälpte informationen på sidan dig?