Bli volontär

teamwork With our arms and hands.

Vill du göra skillnad? Som volontär bidrar du till gemenskap och delaktighet i Kristianstad tillsammans med oss. Ditt engagemang behövs!

Som volontär bidrar du till att göra skillnad för våra medmänniskor. Våra volontäruppdrag finns på olika platser i Kristianstad. Det är ett frivilligt engagemang och du bestämmer själv hur mycket du vill engagera dig. Vi erbjuder dig olika träffar och utbildningar tillsammans med andra volontärer, föreningar och personal.

Volontärintroduktion

På vår volontärintroduktion får du information om hur vi arbetar med ideellt engagemang och vilka behov som är aktuella för stödjande och stärkande insatser. Du får möjlighet att ställa frågor och träffa personal som jobbar med volontärsamordningen inom våra olika verksamheter.

Volontärintroduktion:

  • Torsdag 29 augusti kl.17.00-18.00 i centrum.
  • Torsdag 19 september kl. 13.30-14.30 i Degeberga
  • Onsdag 2 oktober kl. 13.30-14.30 i Åhus

Du anmäler dig till samordnare Linda Edvardsson (se kontakt). Plats meddelas vid anmälan.

Det finns många sätt att engagera sig på. Här finns något för alla!

Bli volontär

Som volontär i vår kommun är du med och skapar gemenskap och glädje för andra människor. Du som är 15 år och uppåt kan bli volontär och du bestämmer hur mycket du vill engagera dig.

Ditt uppdrag utförs helt ideellt och du kan när som helst välja att avsluta det. Som volontär skriver du på en överenskommelse som innefattar riktlinjer och behov som gäller för ditt volontäruppdrag. Under tiden du utför ditt uppdrag är du försäkrad. Du erbjuds introduktion och träffar regelbundet, nyhetsbrev och utbildningar.

Medborgarcenter hjälper dig

Vi hanterar dina frågor om kommunens verksamheter och du kan besöka oss, ringa oss eller skriva. Oftast får du hjälp direkt, annars lotsar vi ditt ärende rätt.

Stängt Öppnar kl 08.00
Hjälpte informationen på sidan dig?