Vi finns centralt på Gamlegården på Näsby med närhet till köpcentrum. Hjärtebacken 2 består av fyra plan med åtta lägenheter på varje plan. Bredvid oss ligger Hjärtebacken 1 som är ett demensboende

Vår målsättning

På egna villkor är ledstjärnan för Hjärtebacken. Det innebär att kunden utifrån sina möjligheter och önskemål ska ha ett stort inflytande över hur hon eller han vill ha sin service och omvårdnad utformad.

Lägenheterna är på 35 kvm med franska balkonger, stora badrum med dusch samt pentryn med diskbänk och kylskåp. På diskbänken finns det plats för kaffekokare.

Trygghetslarm med bärbar larmknapp är installerad i varje lägenhet. Möjlighet för egen TV finns då vi har uttag för TV-antenn i varje lägenhet och TV-licensen ingår i hyran. Det finns även uttag för egen telefon.

På varje plan finns gemensamma utrymme med kombinerat vardagsrum, matrum och kök. Här finns gemensam radio och TV. I nära anslutning finns en stor balkong.

Aktiviteter

Aktiviteter arrangeras när tillfälle ges, som till exempel en fika utomhus vid vackert väder eller en promenad. Ni är också välkomna till mötesplats Näsby som ligger i förskolans lokaler alldeles intill. Läs mer om mötesplats Näsby via länken nedan.

Personal

Här finns personal dygnet runt. Vi har tillgång till sjuksköterska varje dag. Sjuksköterskan utför visa kontroller, provtagningar och behandlingar. Läkare från vårdcentralen besöker boendet varje vecka. Arbetsterapeut och sjukgymnast kommer till boendet efter behov. Anhöriga ombeds att följa med vid besök hos läkare, tandläkare med flera.

Fotvård och frisör kan bokas och kommer till oss efter behov och önskemål.

Varje boende har en egen kontaktman som är ansvarig för den boende och kontakten med anhöriga.

Medborgarcenter hjälper dig

Vi hanterar dina frågor om kommunens verksamheter och du kan besöka oss, ringa oss eller skriva. Oftast får du hjälp direkt, annars lotsar vi ditt ärende rätt.

Öppet Stänger kl. 17.00
Hjälpte informationen på sidan dig?