Stafvre korttidsboende

Korttidsboende Stafvre

Vi erbjuder korttidsplatser för dig som är i behov av vård och omsorg under en begränsad tid. Våra korttidsplatser finns på Stafvre avdelning 1,2 och 3 samt på Jasminens växelvård.

Om oss

Hos oss arbetar omvårdnadspersonal, sjuksköterskor, arbetsterapeuter, fysioterapeuter och enhetschefer. Det finns ingen läkare på korttidsboendet, utan det är din läkare i primärvården som ansvarar för din hälso- och sjukvård.

Boende

På korttidsboendet bor du i ett rum med tillgång till delad toalett och dusch höj- och sänkbar säng och TV. Vi erbjuder tillfälliga platser fördelade på enkel- och dubbelrum. Rummen är möblerade och det finns tillgång till trygghetslarm. Det finns också gemensamma utrymmen för umgänge och tillgång till wifi.

Kontaktman

Under din tid hos oss erbjuds du en kontaktman som särskilt ser till dina behov och önskemål. Kontaktmannen planerar tillsammans med dig hur du ska nå de mål som är uppsatta för din vistelse på Stafvre korttidsboende. Du är delaktig i din genomförandeplan som utgår från dig och dina behov. I planen beskrivs vad som är värdefullt för dig i din vardag.

Värdighetsgaranti

Kristianstads kommuns lokala värdighetsgaranti bygger på en nationell värdegrund, enligt Socialtjänstlagen (SoL). Läs mer via länken nedan.


Våra avdelningar

Kontakter

Telefonnummer

Stafvre 1

044-13 62 54

Stafvre 2

044-13 62 52

Stafvre 3

044-13 54 62

Jasminens växelvård

044-13 63 46

Medborgarcenter hjälper dig

Vi hanterar dina frågor om kommunens verksamheter och du kan besöka oss, ringa oss eller skriva. Oftast får du hjälp direkt, annars lotsar vi ditt ärende rätt.

Stängt Öppnar 24 jul kl 08.00
Hjälpte informationen på sidan dig?