Stadsutveckling Näsby samverkar gärna med föreningar, företag eller andra aktörer som precis som vi vill göra Näsby till en ännu bättre plats. Samarbetet kan se ut på många olika sätt. Kontakta Annika Olsson, projektledare, så hjälper hon dig vidare.

Samverkan kan se ut på många olika sätt. Du kanske representerar en förening eller ett företag som vill bjuda in till en särskild aktivitet eller har en verksamhetsidé som kan passa på området. Hör av er till Annika Olsson, projektledare, så hittar vi en form som passar både er och oss.

Regelbundna föreningsmöten

Tre till fyra gånger per år har vi föreningsmöte för föreningar som är aktiva på Näsby och Gamlegården. På mötet informerar vi varandra om pågående aktiviteter, diskuterar aktuella frågor och försöker hitta möjliga sätt att samarbeta. I dagsläget är det ett 20-tal föreningar som är med på mötena.

Nästa möte är den 2 maj klockan 17.30 till 19.30 i samlingslokalen vid Friluftsbadet på Gamlegården.

Använd tipsrundorna till ett eget quiz

Det finns tre olika tipsrundor på Näsby. Er förening eller företag får gärna använda dessa rundor till egna quiz på egna aktiviteter. Det kostar ingenting. Varje quiz ska ha 15 frågor och både frågor och svar kan innehålla text, bild, film eller ljud. Quizen kan vara öppen för allmänheten eller bara öppna för just er.

Grafiskt element vid samverkan

När Stadsutveckling Näsby är med och finansierar eller arrangerar en aktivitet tillsammans med din förening ska detta framgå på ett tydligt sätt. Det innebär att Kristianstads kommuns logotype och Stadsutveckling Näsbys grafiska element ska synas i marknadsföringen av aktiviteteten och också under själva arrangemanget.

Om du är osäker på hur du ska göra eller behöver materialet i ett annat format, kontakta oss.

Synas i "På gång på Näsby"

Det händer väldigt mycket på Näsby och vi vill gärna synliggöra detta. I den orangea stadens evenemangskalender finns det en särskild ingång som heter "På gång på Näsby". Evenemangskalendern syns bland annat på kommunens webbsida och i appen Hej Kristianstad. Det är helt kostnadsfritt att synas i evenemangskalendern. Du laddar ner lathunden för hur du lägger upp evenemang via länken nedan.

Medborgarcenter hjälper dig

Vi hanterar dina frågor om kommunens verksamheter och du kan besöka oss, ringa oss eller skriva. Oftast får du hjälp direkt, annars lotsar vi ditt ärende rätt.

Öppet Stänger kl. 17.00
Hjälpte informationen på sidan dig?