Årets Guldambassadör

Under den årliga näringslivsgalan Guldjubel delar Kristianstads kommun ut ett pris som heter Årets Guldambassadör. Årets Guldambassadör ges till ett företag, en organisation eller en person som genom sitt engagemang och agerande är en god ambassadör för Kristianstads kommun och näringsliv. Priset ska lyfta fram en lysande ambassadör som på olika sätt bidragit till att stärka kommunens attraktivitet i omvärlden.

Alla får nominera och komma med förslag. Juryn består av kommunstyrelsens presidium och tjänstemän och vinnaren får ett pris, framtaget av en lokal hantverkare.

Sista dag att nominera 2024 var den 9 mars.

Guldjubel 2024

Guldjubel uppmärksammar och firar den företagsamhet och handlingskraft som finns i Kristianstads kommun. Det är en kväll där strålkastarljuset sätts på människor och företag som på olika sätt bidrar till kommunens framtid. Mer information om Guldjubel 2024 finner du på eventets egen sida.

Medborgarcenter hjälper dig

Vi hanterar dina frågor om kommunens verksamheter och du kan besöka oss, ringa oss eller skriva. Oftast får du hjälp direkt, annars lotsar vi ditt ärende rätt.

Stängt Öppnar 31 maj kl 07.45
Hjälpte informationen på sidan dig?

Sidans innehåll