Utveckla ditt företag

Har du frågor kring att utveckla ditt företag? Här har vi samlat länkar till myndigheter och organisationer som du kan ta kontakt med när du vill utveckla ditt företag.

Almi Företagspartner i Skåne AB

När idéer ska utvecklas och företag ska växa. Almi bidrar med stöd angående affärsutveckling, riskkapital, lån och övrig finansiering.

Connect Sverige, Region Syd

Coompanion

Coompanion främjar entreprenörskap som värnar om social, ekonomisk och miljömässig hållbarhet. Vårt arbete resulterar i företag som tar samhällsansvar, lokal utveckling och en mångfald av ägarmodeller i det svenska näringslivet.

Industriellt Utvecklingscentrum Syd

IUC utvecklar Sveriges små och medelstora industriföretag – omställning för en hållbar framtida industri.

Krinova Science Park

Genom Krinova Start, Incubator och Scale erbjuder Krinova ett skräddarsytt stöd till entreprenörer, start-ups samt små och medelstora företag (SME) för att ta nästa steg och utveckla morgondagens lösningar redan i dag.

På NyföretagarCentrum Kristianstad Östra Göinge har du möjlighet till rådgivning utifrån de frågor och tankar som du har gällande att starta ett företag. Rådgivningen är helt kostnadsfri, den är konfidentiell och den är kopplad till det du behöver.

Region Skåne

Region Skåne erbjuder just nu affärsutvecklingscheckar för företag. I samarbete med andra aktörer erbjuder de också företag möjlighet att delta i olika projekt och program.

Verksamt

Verksamt erbjuder tjänster och information för dig som vill starta eller driver företag.

Medborgarcenter hjälper dig

Vi hanterar dina frågor om kommunens verksamheter och du kan besöka oss, ringa oss eller skriva. Oftast får du hjälp direkt, annars lotsar vi ditt ärende rätt.

Stängt Öppnar kl 08.00
Hjälpte informationen på sidan dig?