För dig i besöksnäringen

Vi arbetar med att skapa goda förutsättningar för dig som driver besöksnäringsföretag i Kristianstads kommun. Vårt mål är att kommunen ska upplevas som en attraktiv destination att besöka året om.

För att lyckas med detta krävs ett gott samarbete med de lokala företagen. Tveka därför inte att ta kontakt med oss om du har frågor, synpunkter eller idéer! Här hittar du information och verktyg som kan underlätta ditt arbete.

Fakta & statistik

Läs de senaste rapporterna och fakta om besöksnäringen i Kristianstads kommun på Visit Skånes webbplats.

Digitala lösningar

Var och hur kan du synas med ditt företag?

Service till besökare

Hur arbetar vi med service och värdskap för besökare?

Utbildningar

Vilka utbildningar erbjuder vi dig som företagare? Här hittar du destinationsutbildningar som vi kan erbjuda dig som företagare i Kristianstads kommun.

Marknadsföring

Hur kan du marknadsföra ditt företag och vår destination. Målet med att marknadsföra Kristianstad är att öka resandet från våra prioriterade marknader till vårt område och därigenom skapa ökad lönsamhet och tillväxt för besöksnäringen i kommunen.

Boka företagsbesök

Boka gärna in oss på ett besök hos dig och ditt företag! Företagsbesöken ökar vår kunskap och förståelse för era villkor och förutsättningar.

Nyhetsbrev

Vi har ett nyhetsbrev som vänder sig till dig som är företagare i Kristianstad. Där berättar vi senaste nytt inom näringslivsfrågor och bjuder in till våra olika nätverksträffar.

Medborgarcenter hjälper dig

Vi hanterar dina frågor om kommunens verksamheter och du kan besöka oss, ringa oss eller skriva. Oftast får du hjälp direkt, annars lotsar vi ditt ärende rätt.

Stängt Öppnar 18 jun kl 08.00
Hjälpte informationen på sidan dig?