Kompetensförsörjning

Kompetensförsörjning är en av de viktigaste frågorna för dagens företagare. Kompetensförsörjning är arbetet med att säkerställa att företaget har rätt kompetens – på kort och lång sikt.

Jobbmässa den 5 mars 2024

Behöver du rekrytera? Nu har du möjligheten! Bli en av flera företagare på jobbmässan den 5 mars klockan 13:30 - 16:30 på Krinova! Ta chansen och lös ert rekryteringsbehov inför sommaren eller hitta era framtida medarbetare. Mässan vänder sig till både stora och små arbetsgivare och ert rekryteringsbehov kan vara stort som smått. Jobbmässan sker i samverkar med Arbetsförmedlingen.

Anmälningsformulär

Anmäl er kontaktperson i nedan formulär. Vi behandlar dina personuppgifter enligt integritetslagstiftningen. Vi återkommer sedan med mer information. Sista dagen för anmälan är den 28 februari.

Utbildningsanordnare

Kristianstads kommun samarbetar med olika utbildningsanordnare. Nedan finner du några utbildningsanordnare:

Jobbspår

Jobbspår är en kombination av utbildning och praktik med utgångspunkt i företagets behov av kompetens. Du som arbetsgivare är med och väljer innehållet i utbildningen och är delaktig i urvalet av kandidater. Jobbspår är ett samarbete mellan Kristianstads kommun, Arbetsförmedlingen och det lokala näringslivet för att säkra framtidens kompetensförsörjning.

Framtidsmässan

Som företagare kan du ställa ut på framtidsmässan för att träffa din framtida personal. Framtidsmässan är en årlig utbildnings- och arbetsmarknadsmässa som riktar sig till högstadieelever och gymnasieelever från nordöstra Skåne, Högskolan Kristianstads studenter samt unga arbetssökande.

Medborgarcenter hjälper dig

Vi hanterar dina frågor om kommunens verksamheter och du kan besöka oss, ringa oss eller skriva. Oftast får du hjälp direkt, annars lotsar vi ditt ärende rätt.

Öppet Stänger kl. 17.00
Hjälpte informationen på sidan dig?