Idag handlar det inte om du ska synas digitalt, utan var du ska synas. Det är grundläggande att synas digitalt om du vill ha kunder eller besökare till ditt företag. Du kan redan finnas med digitalt, utan att du vet om det, och då är det viktigt att du kontrollerar uppgifterna.

Social media, Goggle My Business, webbsida och reseplattformar - det finns många kanaler som är viktiga för dig som företagare.

Visit Skåne har samlat konkreta guider till hur du bör arbeta med de viktigaste kanalerna. Du hittar även verktyg för hur du kan skapa eget innehåll på ett enkelt sätt.

Visit Sweden har en digital strategi. Här hittar du nyttig information om du du ska tänka digital i olika steg.

Vi som jobbar med besöksnäring i Kristianstads kommun erbjuder också coaching för att du ska bli mer synlig online. Vi håller workshops vid behov, men du kan även boka en coach för att träffa bara dig och titta över hur din situation ser ut.

Boka en coach!

Vill du ha hjälp och stöd med att komma igång eller arbeta vidare med digitala kanaler? Fyll i formuläret och vi tar kontakt med dig för att boka in ett besök. Vi utgår då ifrån den nivå du befinner dig med ditt företag och ger tips och råd på hur du kan gå vidare i det digitala.


Beskiv var du syns just nu. Har du egen hemsida? Använder du Facebook eller Instagram osv.

Medborgarcenter hjälper dig

Vi hanterar dina frågor om kommunens verksamheter och du kan besöka oss, ringa oss eller skriva. Oftast får du hjälp direkt, annars lotsar vi ditt ärende rätt.

Stängt Öppnar kl 07.45
Hjälpte informationen på sidan dig?

Sidans innehåll