Möten och protokoll

Våra nämnder och styrelser har möten regelbundet under hela året. Kommunfullmäktiges möten är öppna för allmänheten och du kan följa det antingen på plats i Rådhus Skåne eller via sändningen här på webben.

 • Handbok för förtroendevalda

  Här har vi samlat information för dig som är förtroendevald i Kristianstads kommun. Här finner du blanketter, länkar och vanliga frågor som rör ditt ...

 • Kallelser och protokoll

  Här hittar du kallelser, protokoll och styrande dokument för kommunfullmäktige, nämnder och även en del beredningar och utskott.

 • Sammanträdeskalender

  Här presenteras de planerade sammanträdesdagarna 2024 för nämnder och styrelser månad för månad. Ändringar och kompletteringar kan göras under året. ...

 • Sändningar, kommunfullmäktige

  Alla webbsändningar av Kommunfullmäktiges sammanträde filmas på plats och direktsänds på den här sidan.

Hur får jag kontakt med en politiker?

Vi har kontaktuppgifter till alla våra förtroendevalda här på webben. Du kan söka på namn, politiskt parti eller nämnd.

Jag söker en handling?

Handlingar som har skickats in till kommunen, till exempel ett brev, eller en handling som kommunen har tagit fram är oftast offentliga. Då kan du söka efter dem i vårt diarium, det vill säga förteckningen över handlingar som registreras som upprättade, inkomna eller avsända i kommunen.

Medborgarcenter hjälper dig

Vi hanterar dina frågor om kommunens verksamheter och du kan besöka oss, ringa oss eller skriva. Oftast får du hjälp direkt, annars lotsar vi ditt ärende rätt.

Stängt Öppnar 17 jun kl 08.00
Hjälpte informationen på sidan dig?