Flytta ditt företag hit

Kristianstad är navet i en expansiv region. Förutom god företagsservice finns här också attraktiva bostäder, skolor och fina miljöer som kan spela en viktig roll vid en flytt.

Kristianstads centrum är vackert året om - inte minst under påsken.
Kristianstads centrum är vackert året om - inte minst under påsken.

Kristianstad - en tillväxtregion

Tillväxt handlar om Kristianstads ambition som motor i regionen. Vi ska vara en attraktiv ort som drar till sig människor, kompetens och idéer. Detta är en förutsättning för ett bra näringslivsklimat, en expansiv högskola och satsningar på infrastruktur.

Tillväxt skapar också en stark arbetsmarknad och är positiv för folkhälsan. Är du företagare och funderar på att etablera dig i Kristianstad? Då vill vi hjälpa dig att hitta den bästa lösningen.

Kontakta tillväxtavdelningen

Du är alltid välkommen att höra av dig till oss på kommunens tillväxtavdelning. Vi vill ge dig den information och rådgivning du behöver för att göra din etablering så smidig som möjligt. Vi hjälper dig också med kontakter, både i kommunen och i olika nätverk som kan vara bra för dig och din verksamhet. Genom ett gott samarbete med lokala fastighetsägare kan vi hjälpa dig att hitta både boende och lokaler.

Hyra lokal för företag

Är du intresserad av att hyra en lokal för ditt företag kan du kontakta kommunens företagslots Mikael Persson, 0733-13 58 87, mikael.persson2@kristianstad.se eller förvaltaren för kommersiella lokaler Mathias Loftenius, telefon 044-136095, mathias.loftenius@kristianstad.se.

Meddela fel på sidan

Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här.

* Obligatoriskt om du vill få svar

Det du skickar till kommunen blir allmän handling.