Engagera dig för integration

Urbana hembygdsgården är en mötesplats på Näsby. Här finns aktiviteter för alla i kommunen. Du är varmt välkommen till oss.

Bli volontär på Urbana hembygdsgården

På Urbana hembygdsgården skapar vi möten mellan människor. Som volontär stöttar du nyanlända under sin första tid i Kristianstad. Du kan både vara kontakt och stöd till en familj eller hjälpa till med olika aktiviteter som genomförs på Urbana hembygdsgården. Ditt engagemang gör stor skillnad.

Som volontär hos oss erbjuder vi introduktion, träffar, utbildningar och fin gemenskap med andra volontärer och personal på Urbana hembygdsgården.

Anmäl dig till arrangemang för volontärer

Vi bjuder in dig till olika arrangemang och utbildningar för att du ska kunna genomföra ditt uppdrag som volontär på bästa sätt. Det finns möjlighet att delta på olika arrangemang. På sidan Arrangemang för volontärer hittar du aktuella arrangemang och kan anmäla dig.

Aktiviteter på Urbana hembygdsgården

Aktiviteter som genomförs av föreningar och organisationer är en viktig del av vår verksamhet. På Urbana hembygdsgården genomför du aktiviteter som är öppna för alla och främjar integrationen i Kristianstad.

Bli volontär i Kristianstads kommun

Du kan även hjälpa till med till exempel aktiviteter på mötesplatser eller vara en social kontakt till enskild person.

Medborgarcenter hjälper dig

Vi hanterar dina frågor om kommunens verksamheter och du kan besöka oss, ringa oss eller skriva. Oftast får du hjälp direkt, annars lotsar vi ditt ärende rätt.

Stängt Öppnar 16 jul kl 08.00
Hjälpte informationen på sidan dig?