Kulturnyckeln

Kulturnyckeln är Kristianstads kommun egen kulturgaranti som riktar sig till barn i förskolan (från 3 år) och alla elever i grundskolan. Varje läsår erbjuds de både kulturupplevelser och möjlighet till estetiskt skapande. Pedagoger erbjuds kompetensutveckling, se fliken ovan.

Kulturnyckeln

Du som pedagog i Kristianstad går in under flikarna förskola respektive skola för att boka innehållet för just din grupp/klass.

Varje läsår presenteras nytt innehåll i Kulturnyckeln som är kostnadsfritt för alla skolor och förskolor i kommunen och det ingår även gratis transport till utbudet som erbjuds. Kulturnyckeln innebär att ALLA barn och elever i Kristianstads kommun kan få ta del av kultur i förskolan och grundskolan. Det innebär en förbättrad möjlighet för ALLA barn och elever, att kontinuerligt under HELA sin skoltid få möta olika former av extern professionellt producerad kultur.  Gå in under rubrikerna och se vilket utbud som din grupp/klass kan ta del av under läsåret.

För att ta del av innehållet i Kulturnyckeln för läsår 17/18, gå in ovan i menyn för förskolan eller skolan. Där hittar du utbudet som pdf-fil.

Aktuellt