På det sociala mediet Flickr finns många bilder från vår kommun, våra arrangemang och även bilder som vi tar för att dokumentera för framtiden. Bilderna är fria att ladda ner och ska användas i sitt sammanhang. De får inte användas för kommersiella ändamål.

På Flickr finns bilder i ett antal olika samlingar som i sin tur är uppdelade i olika arrangemang, händelser och platser. Använd gärna sökfunktionen för att hitta det du letar efter.

Om våra bilder

Kristianstads kommuns bilder är fria att ladda ner. De ska användas i sitt sammanhang och i material där Kristianstads kommun som organisation eller geografisk plats omnämns. De får inte användas i kommersiella sammanhang. Bilderna får beskäras men inte förvanskas. Fotografens namn och Kristianstads kommun ska alltid anges. Hittar du bilder på dig i vårt fotoalbum som du vill att vi tar bort kontaktar du oss.

Hitta i vårt bildalbum

På förstasidan hittar du våra senast upplagda bilder. Bilderna publiceras i den ordning de laddas upp.

Album

Vi lägger alla våra bilder i album. Albumen är döpta efter aktivitet och datum så att det ska vara lätt att hitta. Se länk:

Bilder på politiker och tjänstemän

Du hittar bilder av många av våra tjänstemän, kommunalråd och gruppledare. Albumen heter Kristianstads kommuns politiker respektive Tjänstemän.

Gamla bilder över Kristianstads kommun

Vi har många gamla bilder över Kristianstad och orterna. Du hittar dem i albumet:

Medborgarcenter hjälper dig

Vi hanterar dina frågor om kommunens verksamheter och du kan besöka oss, ringa oss eller skriva. Oftast får du hjälp direkt, annars lotsar vi ditt ärende rätt.

Öppet Stänger kl. 16.30
Hjälpte informationen på sidan dig?