Tivoliscenen ligger i den vackra Tivoliparken utmed Helge å och utnyttjas flitigt på somrarna för olika konserter och arrangemang.

Lagom till sommarens konserter 2018 stod scenen klar, rejält uppfräschad och som ny. Den står på samma plats som förut och smälter fint in i parkmiljön med ljusbrun träpanel, som påminner mycket om naturum Vattenriket. 

Den gamla stommen har använts som grund, men i övrigt är allt nytt. Konstruktionen är förstärkt och modern scenteknik, inbrottslarm och datauppkoppling har installerats. Elförsörjningen är också åtgärdad. Vid större arrangemang har det tidigare varit nödvändigt att hyra in extra el för att klara ljud och ljus, men det slipper vi framöver. Logistiken har också förbättrats betydligt när in- och utlastning kan göras mycket smidigare och det finns gott om utrymme för uppställning av teknik bakom scen. 

Bakom scen finns nu loger till artisterna med dusch och toalett. Ett pentry med kylskåp och utrymme med stolar och bord där man kan gemensamt fika eller koppla av inför framträdandet.

Det går bra att hyra Tivoliscenen, endast med behörig personal. Kontakta scenchefen på Kristianstads teater, Ossi Tauriainen. Kontaktuppgifter hittar du längre ned på sidan.

Medborgarcenter hjälper dig

Vi hanterar dina frågor om kommunens verksamheter och du kan besöka oss, ringa oss eller skriva. Oftast får du hjälp direkt, annars lotsar vi ditt ärende rätt.

Stängt Öppnar 15 apr kl 07.45
Hjälpte informationen på sidan dig?

Sidans innehåll