Evenemang

Konsert vid Stora torg

Konserter, mästerskap, musikaler och festivaler. Här finns spännande evenemang för alla smaker, vare sig du är ute efter de största stjärnorna eller de små guldkornen.

Välkomna till evenemangsstaden Kristianstad!

Kristianstad är en framstående evenemangskommun som under många år arrangerat stora
och små evenemang på internationell, nationell och regional nivå. Vi har arrangerat evenemang som till exempel Handbolls-VM, World Scout Jamboree, VM i Agility, Melodifestivalen och Karting VM.

Evenemangskalender

Här presenteras ett urval av det som arrangeras runt om i Kristianstads kommun. Du hittar också en länk till de evenemang som ligger i den orangea stadens evenemangskalender. I den lägger respektive arrangör upp sina spännande arrangemang.

För arrangör

Kristianstad är en framstående evenemangskommun som under många år arrangerat stora och små evenemang på internationell, nationell och regional nivå. Vi har medarrangerat evenemang som till exempel Handbolls-VM, World Scout Jamboree, VM i Agility, Melodifestivalen och Karting EM. Vi hoppas att du som evenemangsarrangör väljer Kristianstad för ditt nästa evenemang.

Medborgarcenter hjälper dig

Vi hanterar dina frågor om kommunens verksamheter och du kan besöka oss, ringa oss eller skriva. Oftast får du hjälp direkt, annars lotsar vi ditt ärende rätt.

Stängt Öppnar kl 08.00
Hjälpte informationen på sidan dig?