Kantarellbadet i Åhus

Välkommen till Kantarellen i Åhus, friluftsbadet vid stranden med utsikt över havet. Här finns flera banor för motionssimning samt utrymme för lek i olika djupa delar. För de minsta finns ett badlandskap med rutschkana.

Välkommen till sommaren 2024

Kommunens friluftsbad är just nu stängda, men vi ser fram emot att träffa er alla igen till sommaren!

Vattenträning

Träna effektivt i grupp! Våra vattenträningspass är varierande, du tränar både din styrka och kondition. En instruktör är hela tiden med för att inspirera och motivera dig att prestera på topp.  Alla våra pass ingår i entréavgiften. Ingen bokning krävs, det är bara till att dyka upp.

Tillgänglighetsanpassat

Kantarellbadet är tillgänglighetsanpassat med portabel hiss till bassängen, familjebad med sluttande botten och handikapptoalett med dusch. Anläggningen har plattor runt bassängerna. Under kantarellbadets öppettider finns det även möjlighet för personer som behöver extra hjälp att komma i och ur vattnet vid stranden att låna badrullstolar.

Låna badrullstol

Under Kantarellbadets öppettider finns det tre badrullstolar att låna för personer med funktionsvariationer som behöver extra hjälp att ta sig ner i och upp ur vattnet vid stranden. Kontakta personalen i entrén om du vill låna en badrullstol. Rullstolen lämnas tillbaka innan kantarellbadet stänger för dagen.

Vi tar kort och Swish.

Entréavgifter kommunala friluftsbad 2024

Kategori

Kostnad

Barn 0–6 år

Fri entré

Ungdom 7–17 år

28 kr/gång
363 kr/säsongskort

Vuxen från 18 år

44 kr/gång

696 kr/säsongskort

Grupp 1–2 vuxna + 2 ungdomar, extra ungdom 15 kr/ungdom

114 kr/gång
1 025 kr/säsongskort

Sommarsimskola 15 lektioner

30 kr/lektion

Säsongskorten är personliga och gäller på alla friluftsbad som drivs i kommunal regi.

Medborgarcenter hjälper dig

Vi hanterar dina frågor om kommunens verksamheter och du kan besöka oss, ringa oss eller skriva. Oftast får du hjälp direkt, annars lotsar vi ditt ärende rätt.

Stängt Öppnar kl 07.45
Hjälpte informationen på sidan dig?