Bad vid Mjönäs badplats sommaren 2023

Kristianstads kommun har mer är fyra mil kust längs Hanöbukten. Här och vid våra insjöar hittar du många fina badplatser.

Var vill du ta ett dopp? Det finns många badplatser att välja på längs havet eller vid någon insjö.

Men det gäller att vi inte samlas till ett fåtal platser, utan breder ut oss så gott det går. Kanske är det dags att upptäcka några nya platser för bad.

Som tur är har Kristianstads kommun en 42 km lång kust och flera insjöar att bada i så det bör inte bli något problem även om många bli badsugna. 

På sommaren kan du också välja att åka till ett friluftsbad och året runt har Kristianstads badrike öppet.

Havs- och insjöbad

I Kristianstads kommun hittar du många olika typer av bad. Ta ett dopp i Hanöbukten eller i någon trevlig insjö. Läs mer via länken nedan.

Friluftsbad

Vi har 8 olika friluftsbad runt om i Kristianstads kommun. Några drivs av kommunen, andra av föreningar. Läs mer via länken nedan.

Kristianstads badrike

Välkommen till ett helt nytt badhus med upplevelser för stora och för små! Ett badrike för för dig som älskar att träna och röra på dig, för dig som vill koppla av en stund och njuta i relaxen, för dig som vill leka, busa och hoppa - rikt på upplevelser helt enkelt! Läs mer via länken nedan.

Medborgarcenter hjälper dig

Vi hanterar dina frågor om kommunens verksamheter och du kan besöka oss, ringa oss eller skriva. Oftast får du hjälp direkt, annars lotsar vi ditt ärende rätt.

Öppet Stänger kl. 17.00
Hjälpte informationen på sidan dig?