C4-läger 2024 idrott & kultur

Samling av barn och ungdomar på idrottsplatsen inför dagens aktiviteter på C4-lägret 2023

En återkommande sommarfavorit för barn och unga i Kristianstad är det populära C4-lägret, där barn födda 2011–2015 under nio dagar får prova på 18 olika aktiviteter.

C4-läger idrott & kultur 2024

Nytt för i år är att idrotten får sällskap av tre kulturaktiviteter: dans, konst och teater. Lägret pågår 10–20 juni och anmälan öppnar 25 mars kl. 08.00.

Vi hoppas att barnen ska få en rolig och aktiv start på sommarlovet genom att prova på olika aktiviteter och komma i kontakt med föreningar som är med i årets C4-läger.

Här får du chans att testa 18 olika aktiviteter som du kanske vill fortsätta med i framtiden. Förhoppningsvis hittar du nya intressen, nya kompisar och vill fortsätta träna med föreningarna. Välkommen!

C4-läger - idrott & kultur 2024

Datum:

10–20 juni 2024

Plats:

Lämning och hämtning på Kristianstads arenaområde. Under dagen har vi aktiviteter på Björkhem, Centralskolan, Kristianstad Arena, Kristianstad arenaområde, Kulturhuset Barbacka, Norra Åsum och Vilan.

Tid:

Vardagar kl. 08.00–14.30

Resor:

Du tar dig själv till samlingsplatsen. Under dagen transporterar vi dig till de olika aktiviteterna. Vi tar buss eller promenerar.

Ledare:

Feriearbetande ungdomar födda 2006–2007. Många aktivitetsledare och gruppledare är aktiva i lokala idrottsföreningar.

Program:

Du får prova på de flesta av följande olika aktiviteter - amerikansk fotboll, badminton, basket, bordtennis, dans, fotboll, friidrott, rytmisk gymnastik, handboll, innebandy, judo, karate, klättring, konst, orientering, skytte, taekwondo, teater, tennis och volleyboll. Reservation för eventuella ändringar.

Anmälan:

Lägret är FULLBOKAT. Vi tar emot max 450 deltagare. Anmälan är bindande. Sjukdom med sjukintyg ger rätt till avanmälan och återbetalning av lägeravgift. Avanmälan ska vara skriftlig och skickas till c4lagret@kristianstad.se. Avanmälan gäller först när ni har fått en bekräftelse på att vi har mottagit den.

Kostnad:

Lägret kostar 715 kr, lunch ingår varje dag.  Syskonrabatt 10 %. Om du inte bor i kommunen kostar det 1144 kr. Alla får också C4-lägrets t-shirt, som du bör använda varje dag. Buss eller annan transport till och från lägret ordnar du själv.

Mat:

Lunch serveras på Södra Kasern. Behöver du specialkost, måste du markera det i anmälningsformuläret.

Grupper:

Gruppindelning med mera skickas ut ett par veckor innan lägret startar.

Övrigt:

Alla förväntas delta i samtliga aktiviteter. Om inte, krävs intyg från målsman. Efterhand som anmälningarna kommer in, skickar vi bekräftelse på att ni fått en plats och faktura skickas ut efter lägret.

 

Medborgarcenter hjälper dig

Vi hanterar dina frågor om kommunens verksamheter och du kan besöka oss, ringa oss eller skriva. Oftast får du hjälp direkt, annars lotsar vi ditt ärende rätt.

Stängt Öppnar 17 apr kl 07.45
Hjälpte informationen på sidan dig?