Arbete för ungdomar

en kollage som representerar kommunen som arbetsgivare

Du som är ung kan få hjälp och stöd att hitta arbete eller vidare studier. Är du född 2006 eller 2007 kan du få möjlighet att testa våra feriearbete som vi erbjuder under sommaren. Feriearbete för 2024 kan sökas under perioden 5 februari till 3 mars 2024.

Ungdomstorget

En mötesplats för dig som är ung, mellan 16-29 år och vill söka arbete eller vill börja studera. Ungdomstorget erbjuder bland annat vägledning inom studier, studieekonomi, yrken och arbetsmarknad. Ungdomstorget erbjuder även social rådgivning och hjälper till att hitta rätt stödfunktion för det du behöver hjälp med. På Ungdomstorget arbetar en samordnare som är socionom och två studie- och yrkesvägledare. Ungdomstorget vänder sig till unga som är folkbokförda i Kristianstads kommun.

Följ Ungdomstorget på Facebook och Instagram för att få del av aktuell information. Längst ner på sidan hittar du länken till våra sociala medier.

Feriearbete

Är du född 2006 eller 2007 och är folkbokförd i Kristianstads kommun har du möjlighet att söka sommarjobb inom kommunens feriearbete. Feriearbetet är en möjlighet att få inblick i arbetslivet och tjäna egna pengar. Ansökningstiden för 2024  års feriearbete är den 5 februari till den 3 mars.

Medborgarcenter hjälper dig

Vi hanterar dina frågor om kommunens verksamheter och du kan besöka oss, ringa oss eller skriva. Oftast får du hjälp direkt, annars lotsar vi ditt ärende rätt.

Stängt Öppnar 17 jun kl 08.00
Hjälpte informationen på sidan dig?

Sidans innehåll