Vuxenutbildningen i Kristianstad använder Skola24. I ditt antagningsbesked finns en länk till schemavisaren. Du hittar även länken i det kursrum som läraren bjuder in dig till vid kursstart.

Så här gör du

  • Klicka på länken i antagningsbeskedet.
  • Fyll i din signatur i rutan Ange ID. Signaturen består av 6 tecken, de tre första bokstäverna i ditt förnamn följt av de tre första bokstäverna i ditt efternamn.
  • Klicka på VISA.

Signatur med sex tecken

Skola24 har anpassat inställningarna efter GDPR och det är inte längre möjligt att använda ditt personnummer för att visa ditt individuella schema.

ID är numera en signatur med 6 tecken, de tre första bokstäverna i ditt förnamn följt av de tre första bokstäverna i ditt efternamn. Om du heter Mohammed Saar blir din signatur MohSaa.

Om du har två förnamn används första bokstaven i ditt första namn, därefter de två första bokstäverna i ditt andra namn, följt av de tre första bokstäverna i ditt efternamn. Om du heter Anna Lovisa Strand blir din signatur ALoStr.

Om du har två efternamn används de tre första bokstäverna i ditt förnamn, därefter första bokstaven i ditt första efternamn, följt av de två första bokstäverna i ditt andra efternamn. Om du heter Sara Till-Andersson blir din signatur SarTAn.

Om din signatur inte fungerar

Om din signatur inte fungerar kan du:

  • välja klass, grupp eller lärare i stället för ID för att se vilken sal du ska vara i. (Grupper på grundläggande nivå börjar med X. Grupper på gymnasial nivå börjar med K. Vårdkurser börjar med O.)
  • logga in i elevsystemet Edlevo Elev för att se dagens schematider, EdlevoElev Länk till annan webbplats..
  • mejla skolkoordinatorn på Vux för att få din personliga signatur, sara.lundqvist@kristianstad.se. Ange ditt namn och personnummer i mejlet.

Medborgarcenter hjälper dig

Vi hanterar dina frågor om kommunens verksamheter och du kan besöka oss, ringa oss eller skriva. Oftast får du hjälp direkt, annars lotsar vi ditt ärende rätt.

Stängt Öppnar 15 apr kl 07.45
Hjälpte informationen på sidan dig?