Utbildningar

På Vuxenutbildningen kan du studera på flera olika nivåer och utifrån dina förutsättningar. Det är aldrig för sent att lära dig något nytt. Alla våra kurser och utbildningar i skolformen kommunal vuxenutbildning är kostnadsfria.

Böcker och utbildning

Våra utbildningar

 • Anpassad utbildning för vuxna

  Lärvux riktar sig till dig som är vuxen (över 20 år) och har en intellektuell funktionsnedsättning eller förvärvad hjärnskada.

 • Grundläggande kurser

  Grundläggande kurser är till för dig som saknar grundskolebetyg eller behöver repetera. Kurserna kan kombineras med gymnasiekurser.

 • Gymnasiekurser

  Vi erbjuder schemalagda lektioner och distanskurser. Komplettera betyg för att bli behörig till vidare studier eller för en gymnasieexamen.

 • Lärlingsakademin-Skåne Nordost

  Lärlingsakademin Skåne Nordost är ett samarbete mellan kommunerna Kristianstad, Hässleholm, Östra Göinge, Bromölla och Osby. Genom ett effektivt sama...

 • Uppdragsutbildningar

  Vi skräddarsyr kurser som ert företag, organisation eller förvaltning är i behov av just nu.

 • Yrkesutbildningar

  Vi erbjuder ett flertal yrkesutbildningar på gymnasial nivå. Kristianstad samarbetar med kommunerna i Skåne Nordost (Bromölla, Hässleholm, Osby och Ö...

Medborgarcenter hjälper dig

Vi hanterar dina frågor om kommunens verksamheter och du kan besöka oss, ringa oss eller skriva. Oftast får du hjälp direkt, annars lotsar vi ditt ärende rätt.

Stängt Öppnar 18 jun kl 08.00
Hjälpte informationen på sidan dig?