För- och eftermiddagsfilm

Välkomna till Mötesplatsernas för- och eftermiddagsfilm på Regionmuseets hörsal klockan 11.30 och 14.00

Filmvisning

Biljetter släpps kl. 11.00 två veckor innan respektive visning. Max 2 biljetter/person.

Den digitala bokningen stänger en halvtimme innan respektive visning börjar. Glöm inte att ta med din biljett till visningen, antingen utskriven eller visa upp den i telefonen.

Programmet

16 april kl. 11.30 och 14.00 – Barbie (1 h 56 min)
Barbie är alltid lycklig. Hon kan gå på vatten, vara president och köra bil utan att hålla i ratten. De dagar hon inte åker rutschkana från drömhusets andra våning hoppar hon jämfota ner till marken. Eftersom Barbie kan allt, kan flickor som leker med henne bli allt. Allt är perfekt i Barbieland. Sedan tänker Barbie plötsligt på döden, vaknar med dålig andedräkt och platta fötter. Det har uppstått en reva mellan vår värld och Barbieland, och Barbie måste hit för att laga den.

14 maj kl. 11.30 och kl. 14.00 – En dag kommer allt det här bli ditt (1 h 45 min)
Den framgångsrika serietecknaren Lisa och hennes syskon samlas på föräldrarnas gård för första gången på över tio år. Föräldrarna vill att endast en av dem ska ärva skogen, som varit i familjen i generationer. Men är någon av dem villig att flytta hem igen?

Ett samarbete mellan Regionmuséet, mötesplatserna och ABF-Skåne nordost

Medborgarcenter hjälper dig

Vi hanterar dina frågor om kommunens verksamheter och du kan besöka oss, ringa oss eller skriva. Oftast får du hjälp direkt, annars lotsar vi ditt ärende rätt.

Öppet Stänger kl. 17.00
Hjälpte informationen på sidan dig?