Vaktmästare, skolområde södra


Vårt arbete gör skillnad i människors vardag! Vi är cirka 7 000 medarbetare och här finns gott om utrymme för dig som vill lyfta tillsammans med oss. Kristianstad är nordöstra Skånes handelscentrum med 85 000 invånare, bara en timmes tågresa från storstadsområdet vid Öresund.


Barn- och utbildningsförvaltningen bedriver pedagogisk verksamhet som sträcker sig från förskola till vuxenutbildning. I en trygg, kreativ och demokratisk miljö som värnar alla människors lika värde arbetar vi för lärande, kunskap och omsorg. Vi söker dig som vill vara med och forma framtiden!

Tillsammans sköter vi om både skolor och förskolor i Skolområde södra. Du ingår i ett team om totalt sex vaktmästare med varierande arbetsuppgifter och utmaningar. Ingen dag är den andra lik. Är du samarbetsvillig, serviceinriktad och lösningsfokuserad? Då kan detta vara en tjänst för dig!

Arbetsuppgifter

I rollen som vaktmästare ingår daglig service till medarbetare och elever. I arbetsuppgifterna ingår bland annat fastighetsskötsel, reparationer, underhåll, hantering av larm, inköp, skötsel av nyckelregister och post- och pakethantering. Tidvis kan arbetet vara fysiskt tungt.

Som vaktmästare är du delaktig i säkerhetsarbetet, både praktiskt och förebyggande. Vidare ingår samarbete med fastighetsreparatör, yttre renhållning och snöskottning vintertid.

I denna tjänst kommer du att ansvara för ett antal skolor och förskolor i skolområde södra.

Kvalifikationer

Du som söker behöver ha någon form av teknisk- eller hantverksutbildning på gymnasienivå. Vi ser det som positivt om du har en vidareutbildning inom teknik eller hantverk och har tidigare erfarenhet av arbete som vaktmästare.

För att lyckas i tjänsten som vaktmästare behöver du behärska office-paketet och du kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift. Det är meriterande om du har kunskap om programvara för hantering av larm (Galaxy).

Som vaktmästare behöver du vara serviceinriktad och självständig och i ditt arbete se till verksamhetens bästa. Du kan samtidigt vara flexibel och hjälpa dina kollegor på andra orter vid behov. Du behöver därför ha ett B-körkort.

Anställningsvillkor

Vi erbjuder ett vikariat på heltid med start snarast enligt överenskommelse, till och med 2020-12-18. Din placering kommer att vara på Skolområde södra. När du erbjudits anställning krävs ett utdrag ur polisens belastningsregister enligt bestämmelser i 2 kap. 31-33 §§ skollagen. 

I den här rekryteringen har vi valt att använda oss av löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Eva Stenström, administrativ chef, på telefon 0733-13 46 63.

Sista ansökningsdag för tjänsten är 2020-08-15.

Välkommen med din ansökan via länken nedan tillsammans med CV och personligt brev. Har du frågor om hur du gör din ansökan kontakta systemets support på 0520-58 00 50 eller via supportrutan. I Kristianstads kommun tillämpas heltid för alla, vilket innebär att alla medarbetare med tillsvidareanställning har rätt till heltid och deltid är en möjlighet. Rökfri arbetstid tillämpas.

Anställningsform Visstidsanställning 3-6 månader
Löneform Månadslön
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kristianstad
Referensnummer BUF-2020/390
Kontakt Eva Stenström, 0733-13 46 63
Facklig företrädare Kommunal, 010-442 79 57
Sista ansökningsdag 2020-08-15