Projektör inom gata/mark


Vårt arbete gör skillnad i människors vardag! Vi är cirka 7 000 medarbetare och här finns gott om utrymme för dig som vill lyfta tillsammans med oss. Kristianstad är nordöstra Skånes handelscentrum med 85 000 invånare, bara en timmes tågresa från storstadsområdet vid Öresund.


Tekniska nämnden ansvarar genom tekniska förvaltningen för utveckling, byggnation och förvaltning av kommunens allmänna platser och byggnader. Nämnden har även uppdraget att ordna kommunal vatten- och avloppsförsörjning (VA) och är väghållningsmyndighet för de kommunala vägarna.

Vill du vara med att påverka våra medborgares vardag och skapa morgondagens Kristianstad?
Kommunen befinner sig i ett spännande expansivt skede med många samhällsbyggnadsprojekt där specialistenheten har en viktig roll. Men ny förvaltningschef på väg in ser vi positivt på framtiden.

Gillar du att arbeta i projekt med stor variation och med chansen att jobba både djupt och brett?
Är remissförfarandet om lov, tillstånd och planer din grej? Då har vi jobbet för dig!

Nyfiken? Läs mer och välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Hos oss får du arbeta med flera av Kristianstad kommuns utvecklingsprojekt och vi söker dig som har intresse det djup och bredd som dessa projekt innebär. I dina arbetsuppgifter ingår att inom olika projekt bistå med bland annat förprojektering, detaljprojektering, bygghandling, mängdförteckning samt kostnadsberäkning inom arbetsområdena gata, mark och trafik. Du är även ett stöd i remissförfarandet gällande lov, tillstånd och planer. Majoriteten av dina arbetsuppgifter genomförs i AutoCAD.

Kvalifikationer

Vill du ha ett arbete där du får användning av din analysförmåga är detta ett jobb för dig. Vi söker dig som gillar att arbeta strukturerat och som har förmåga att prioritera de parallella processer du hanterar i ditt arbete.

Du har relevant eftergymnasial ingenjörsutbildning med inriktning mot anläggning eller har annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Har du en civilingenjörsexamen inom väg- och vatten är det meriterande. Vi vill att du har flerårig dokumenterad erfarenhet som projektör inom området gata och/eller mark samt kunskaper om AMA och VGU. Vi ser gärna att du har kompetens inom trafikområdet med fokus på projektlösningar.

Arbetet ställer krav på god kommunikativ förmåga, vilket bland annat innebär att du på ett tydligt och strukturerat sätt kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Du har mycket goda kunskaper i AutoCAD men även goda kalkylkunskaper och givetvis hanterar du Office-paketet. Du som söker till oss har B-körkort för att smidigt kunna ta dig runt inom kommunen.

Anställningsvillkor

Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på heltid med start efter överenskommelse. Rådhus Skåne kommer att vara din arbetsplats i direkt närhet till bussar och tåg.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Staffan Johansson, tf enhetschef på telefon 044-13 51 32.

Sista ansökningsdag är 2020-06-01

Välkommen med din ansökan via länken nedan tillsammans med CV och personligt brev. Har du frågor om hur du gör din ansökan kontakta systemets support på 0520-58 00 50 eller via supportrutan. I Kristianstads kommun tillämpas heltid för alla, vilket innebär att alla medarbetare med tillsvidareanställning har rätt till heltid och deltid är en möjlighet. Rökfri arbetstid tillämpas.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Löneform Månadslön
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kristianstad
Referensnummer TEK-2020/263
Kontakt Staffan Johansson, tf enhetschef, 044-13 51 32
Facklig företrädare Johan Isberg, SACO, 044-13 62 36
Sista ansökningsdag 2020-06-01