Broschyrer - Kristianstad

Här har vi samlat broschyrer och kartor om platsen Kristianstad.

Magasin Kristianstad

I magasinet kan du läsa artiklar om vad du kan se och uppleva i Kristianstad och Åhus med omnejd. Du får även tips och inspiration på boende, restauranger och evenemang.

Kristianstadkartan

Karta Kristianstad city

En utskriftsvänlig karta i A4-format över Kristianstad centrum. På kartan är de sevärdheter markerade som du inte bör missa vid ditt besök i Kristianstad!

Restaurang- och cafékarta, Kristianstad

Karta över Kristianstad med restauranger och caféer markerade. Du kan bli överraskad av flera nya ställen när du strosar på våra gator.

Kristianstad på egen hand

Med broschyren Kristianstad på egen hand kan du gå en stadsrundtur i Kristianstad och besöka våra sevärdheter. I broschyren finns korta texter om vad du ser längs vägen.

Konstkarta Kristianstad

Centralt i Kristianstad finns mycket offentlig konst som är tillgänglig för alla. På den här konstpromenaden presenterar vi kortfattat 76 olika konstverk.

Åhus Turistguide

Turistguiden tipsar och inspirerar dig inför och under ditt besök. Läs om Absolut, golf, restauranger och mer i årets upplaga av guiden. Du hittar även en eventkalender.

Åhus på egen hand

Se och upptäck Åhus genom att gå en rundtur. I broschyren finns karta med sevärdheter markerade tillsammans med en kort text. En del stopp har även ljudfiler att lyssna till.

Karta över centrala Åhus

En utskriftsvänlig karta i A4. Missa inte de markerade punkterna på kartan för att uppleva det medeltida Åhus vid ditt besök.

Restaurang- och cafékarta, Åhus

Karta över Åhus med restauranger och caféer markerade. Tänk på att flera restauranger och caféer endast är öppna under sommaren.

Modern art & design, S:ta Maria kyrka

Upplev de samtida föremålen tillsammans med konstverk och andra ting från århundraden tillbaka i tiden i Åhus S:ta Maria kyrka.

Upplev naturen, karta

En karta som inspirerar dig till att uppleva naturen genom att vandra, cykla, bada, paddla och fiska.

Degeberga på egen hand

I Degeberga, ett par mil söder om Kristianstad, finns flera utflyktsmål och vandringsleder. I broschyren guidas du till tolv besöksmål som du kan läsa mer om. Det finns även ljudfiler med mer information.

Karta Ivön

Upptäck Ivön! Ta vägfärjan över till den härliga ön och upptäck besöksmål, vandringsleder och badplatser.

Information från Vattenriket

Vattenriket har något att erbjuda året runt - vandra, paddla, cykla. Tips på hur du upplever Kristianstads Vattenrike.

Upplevelsekarta - nordöstra Skåne

Upplev Kristianstad och vårt närliggande område. Få tips och inspiration på utflyktsmål på karta. Svensk/English

Humleslingan - karta

Humleslingan är en turistväg runt Ivösjön. Slingan visar vägen till ett 30-tal sevärdheter såsom Bäckaskogs slott, Ivö klack, Sibbarpsdalen, Östafors naturreservat och Gudahagen.

Beställa broschyrer

Beställ broschyrer och kartor i vårt formulär.

Beställ broschyrer som företagare

På våra sidor för dig i besöksnäringen kan du beställa större mängder broschyrer i ett formulär.

Medborgarcenter hjälper dig

Vi hanterar dina frågor om kommunens verksamheter och du kan besöka oss, ringa oss eller skriva. Oftast får du hjälp direkt, annars lotsar vi ditt ärende rätt.

Stängt Öppnar 15 jul kl 08.00
Hjälpte informationen på sidan dig?