Vattenträning

Instruktör som kör varmvattengympa på Kristianstads badrike

Träna effektivt i grupp! Vi har flera olika pass att välja på. En instruktör är hela tiden med för att inspirera och motivera dig att prestera på topp. Vi erbjuder många olika typer av pass för att du ska få en varierad träning. Du kan självklart också välja ut ditt favoritpass och kombinera med några längder simning.

Våra träningspass ingår för dig som har ett årskort och du bokar in dig via bokningslänken nedan, övriga är välkomna att boka drop in-platser i receptionen till en kostnad av 50 kr per tillfälle exklusive entré. För dig som har ett årskort med röd avgång gäller de pass som ligger på helgfria vardagar innan klockan 14.

Nyheten Aqua Run ingår inte i årskortet och kan inte bokas som engångsbesök, utan bokas separat. Se mer information och anmäl dig längre ner på sidan.

Schema våren 2024

Dag

Aqua Basic

Aqua Cirkel

Aqua Cross

Aqua Deep

Aqua Intervall

Måndag

17.30 (djup 130 cm)
18.30 (djup 135 cm)

Tisdag
19.00 (djup 380 cm)

17.00 (djup 140 cm)

Onsdag

10.00 (djup 130 cm)

18.00 (djup 135 cm) 

Torsdag18.15 (varierat djup)Fredag

15.00 (djup 130 cm)

Söndag

17.10 (djup 140 cm)

 

Aqua Basic

Vattenträning pågår

Klassisk vattenträning där vi utnyttjar vattnets motstånd i våra rörelser för att allsidigt träna hela kroppen. Till olika låtar koncentrerar vi oss på olika muskelgrupper och blandar med pulshöjande övningar. Du har möjlighet att själv anpassa passet till din nivå.

Aqua Cirkel

Vattenträning pågår på Kristianstads badrike

Stationsträning med ett allround-upplägg. Ett effektivt sätt att träna både syreupptagningsförmåga och styrka. Passen ser lite olika ut vid varje tillfälle.

Aqua Cross

Vattenträning på Kristianstads badrike

Passet är en kombination av styrke- och konditionsträning som utförs under hög intensitet och med stor variation. Varje vecka är det ett nytt pass. Du utmanar dig själv då du ska göra så många repetitioner som möjligt under en viss tid eller bli klar med ett visst antal övningar / repetitioner så fort som möjligt. Ett tips är att ha på sig badkläder man känner sig bekväm att träna i även på land.

Aqua Deep

Vattenträning på Kristianstads badrike

Ett intensivt pass med stor variation som utförs på djupt vatten.

Aqua Intervall

Ett gäng kvinnor har vattenträning

Högintensiva intervaller varvas med längre intervaller och kort vila. På ett effektivt sätt tränar du både styrka och puls. Vi använder oss av olika redskap såsom hantlar och flexibeam.

Aqua Run

Aqua Run, vattenträning, pågår på Kristianstads badrike

Aqua Run är ett komplement till löpträning utomhus för att träna löpstärkande och uppbyggande samtidigt som det ger avlastning för leder och ligament. Träningen utförs både på djupt vatten där du springer med flytbälte och på grunt vatten utan bälte. Löpning sker i intervallform med inslag av styrkeövningar speciellt anpassade för löpare. Självklart finns det en instruktör som leder er genom passet.

Gruppen är sluten med begränsat antal platser och du anmäler dig till en kurs om 8 tillfällen åt gången.

Våren 2024


Dag och tid

Kursstart

Uppehåll

Anmälan öppnar

Period 1

Torsdagar kl. 19.10

Vecka 3

Vecka 8 (sportlov)

28 december 2023 kl. 09.00

Period 2

Torsdagar kl. 19.10

Vecka 12

Vecka 14 (påsklov)

29 februari 2024 kl. 09.00

Antal tillfällen: 8 lektioner.

Pris: 800 kr/period

Hjälpte informationen på sidan dig?