Om Badriket

Bebis klättar på Uttern i barnbassängen på Kristianstads badrike

Kristianstads badrike är en ny anläggning med bassänger och faciliteter för allt en badanläggning behöver. Badriket har många separata avdelningar, där du löser inträde till de delar du vill ha tillgång till.

Många olika avdelningar

I vattenlandet kan familjer leka och stoja. Där finns en stor bassäng med ett så kallat strandbad, vilket innebär att du kan gå i vattnet utan någon kant där det är grunt och gå mot djupare vatten, precis som i sjöar och hav. Det finns en separat småbarnsdel för de minsta barnen. I vattenlandet hittar du också rutschbanor för stora och små, en strömkanal och en bastu i omklädningsrummet som tillhör vattenlandet. Det finns också en separat hoppbassäng där de som vill hoppa från trampoliner och sviktar kan göra det, utan att riskera att stänka ner och skrämma andra badande.

För motionären och simmaren finns en hel 25-metersbassäng med djup från 110 cm till 180 cm att träna i. Skolor och föreningar har också en egen 25-meters bassäng med 10 banor. Vi har en rehabbassäng, en undervisningsbassäng och en varmvattenbassäng. I dessa bassänger pågår en massa aktiviteter. Alla tre bassänger är avskilda från varandra och olika aktiviteter kan pågå samtidigt. Varmvattenbassängen är öppen för allmänheten under speciella tider.

På övre plan ligger vår relax med olika bastur, kallbad och varmbad och en terrass att koppla av på.

Vi har också en servering så du aldrig behöver gå hungrig eller törstig. Serveringen når du från vattenlandet, receptionen och relaxen.

Fler sidor

Hjälpte informationen på sidan dig?

Sidans innehåll