Vad roligt att du vill testa att vara elev för en dag på något av våra program. Du kan boka skuggningstillfälle genom att logga in på länken till det program du är intresserad av.

Boka skuggning

Under en skuggning hos oss får du vara med på några lektioner och träffa våra lärare och elever. Du kan boka din tid genom länken till programmet eller kontakta din Studie- och yrkesvalslärare på din nuvarande skola. Glöm inte att meddela din skola för att få ledigt för skuggning. Har du ytterligare frågor kontaktar du någon av våra Studie- och yrkesvalslärare.

Högskoleförberedande program

På våra högskoleförberedande program har vi estetiska inriktningar och profiler. För att boka skuggning på Estetiska programmet väljer du den estetiska inriktning du vill följa. På Naturvetensksprogrammet och Samhällsvetnskapsprogrammet kan du välja skuggning och följa med på teoretiska programspecifika ämnen. Vill du skugga på den profil du är intresserad av bokar du skuggning via Estetiska programmet, inrikning/profil .

Yrkesprogram

På våra yrkesprogram kan följa med några elever under en dag. Då får du vara med om både teoretiska och praktiska moment i utbilningen.

Hjälpte informationen på sidan dig?