Preliminärt antagningsbesked den 15 april

gyantag-omval

Den 15 april presenteras det preliminära valet på Skånegy. Logga in på ditt konto för att se om du fått en preliminär plats.

Varför kan jag inte se mitt preliminära antagningsbesked?

Det beror troligtvis på att din ansökan inte är kvitterad. Prata med din Studie-och yrkesvägledare på skolan för att få hjälp.

Om du är inskriven på en skola utanför vårt samverkansområde eller inte är inskriven på en skola så är det Gymnasieantagningen som ska kvittera din ansökan och då måste du först skicka in en kopia på din underskrivna ansökan till oss.

I vissa fall kan man inte se sitt preliminära antagningsbesked på Skånegy. Det gäller t.ex. om du endast sökt till skolor utanför vårt samverkansområde eller om du endast sökt till vissa IM-program.

Jag har inget konto på Skånegy. Hur får jag veta om jag har blivit preliminärt antagen?

Hur gör jag ett omval?

Omvalsperioden är den 25 april - 15 maj.

Jag har glömt mina inloggningsuppgifter till Skånegy. Hur får jag tag på dem?

Om du inte har E-legitimation och har tappat bort dina inloggningsuppgifter kan du återställa ditt lösenord här. Ett mejl skickas till den E-post som du har registrerat på ansökningswebben (Skånegy).

Medborgarcenter hjälper dig

Vi hanterar dina frågor om kommunens verksamheter och du kan besöka oss, ringa oss eller skriva. Oftast får du hjälp direkt, annars lotsar vi ditt ärende rätt.

Öppet Stänger kl. 17.00
Hjälpte informationen på sidan dig?