Konto och inloggning till Skånegy

Skånegy 2024

Information om konto och inloggning till ansökningswebben på Skånegy. Formulären gäller för dig som är folkbokförd inom samverkansområdet Skåne och västra Blekinge samt tillhör skola i någon av kommunerna Bromölla, Hässleholm, Kristianstad, Osby, Sölvesborg och Östra Göinge.

Information till elever

Beställning av konto/inloggningsuppgifter via formulären nedan måste hanteras manuellt av Gymnasieantagningens personal. Handläggningstiden kan därför variera. Du får ett mejl av oss när kontot är skapat!

Obs! Du kan endast logga in på ditt konto på Skånegy under en ansökningsperiod, sen avaktiveras ditt konto. Om du har sökt till gymnasiet tidigare år så måste du beställa ett nytt konto.

Sista dag att beställa inloggningsuppgifter

Jag har glömt mina inloggningsuppgifter

Om du inte har E-legitimation och har tappat bort dina inloggningsuppgifter kan du återställa ditt lösenord här. Ett mejl skickas till den E-post som du har registrerat på ansökningswebben (Skånegy).

Inloggningsuppgifter för dig med utländska betyg

Formulär - Ladda upp kvittens

Du som har gjort en ansökan via Skånegy men inte går i skolan just nu eller om du studerar på en skola utanför vårt samverkansområde, ska skicka in din Kvittens (din undertecknade ansökan) via detta formulär. Det är Gymnasieantagningens personal som hanterar dessa ansökningar. Om du inte har skickat in din kvittens kan du inte se ditt antagningsbesked den 1 juli.

Anges i format ÅÅMMDD-XXXX alternativt ÅÅMMDD-TFXX
Namn
NamnEn bekräftelse skickas till denna E-postadress
Hemkommun * (obligatorisk)
Hemkommun


Vad gäller ditt ärende? * (obligatorisk)
Vad gäller ditt ärende?


Här laddar du upp din kvittens

Medborgarcenter hjälper dig

Vi hanterar dina frågor om kommunens verksamheter och du kan besöka oss, ringa oss eller skriva. Oftast får du hjälp direkt, annars lotsar vi ditt ärende rätt.

Öppet Stänger kl. 16.30
Hjälpte informationen på sidan dig?