Vattenland

Vårt fina vattenland har vajande vass och vattensprutande blommor. Bada längs strandkanten eller simma i strömmen. Åk dig trött i alla våra rutschbanor, ta dig upp i hopptornet och gör bomben och slappa med vännerna i vår härliga bubbelpool.

Vattenlandet

Strandbad

Vårt egna vattenrike med djur och växter som sprutar vatten. Längs den sluttande botten finns plats för bad och lek för de minsta till de största.

Strömkanal

Här går det undan! Simma så många varv du orkar och vill, eller lägg dig på rygg och bara flyt med.

Varmpool

Slappa med dina vänner i det varma porlande vattnet.

Barnbassäng

Ett vattenrike för de allra minsta. Här finns en minirutsch, olika vattendjur och knappar att trycka på för att få fiskarna att simma.

Bastu

I omklädningsrummet kan du ta ett avkopplande bastubad efter ditt besök hos oss.

Varmvattenbassäng

För dig som önskar bada i lite varmare vatten finns en separat varmvattenbassäng med en vattentemperatur på ca 34 grader. Varmvattenbassängen håller endast öppet under vissa dagar och tider och kostar 40 kr/timme exklusive ordinarie entré.

Hoppbassäng

Man förbereder sig för ett hopp från trampolinen

I en del av vårt vattenland finns ett hopptorn med 1-metersvikt, 3-meterssvikt och en fast trampolin från 5 meter. Gör framåtvolter, bakåtvolter, bomben, dyk eller gör massa olika hopp. Vi har en hel bassäng att göra konster i.

Rutschbanor

Full fart i rutschkanan på Kristianstads badrike

Det bästa med att gå och bada? Åka rutschbana! Och det bästa av allt? Vi har flera banor att slänga sig utför!

Magic tube

Den här rutschbanan kan du åka tillsammans med alla dina vänner! På upplåsbara ringar glider ni genom banan som lyser i olika färger.

Turboslide

Vågar du åka vår snabbaste rutschbana?  Och vem är egentligen snabbast? Tävla mot dina vänner och familj, pirr i magen utlovas.

Trippelrutsch

Tre olika banor med olika gupp och lutningar. Testa vilken som blir din favorit.

Barnrutschen

En rolig utmaning för de minsta.

Hjälpte informationen på sidan dig?