Artikeln publicerades 15 november 2023

Vi är glada att presentera vårt förnyade webbgränssnitt för Kristianstads kommun. Utforska det förbättrade användarvänliga gränssnittet och håll utkik efter regelbundna uppdateringar.

Välkommen till vår uppdaterade webbplats för vuxenutbildning! Vi är glada att meddela att vi har lanserat ett nytt och förbättrat gränssnitt för att göra din digitala upplevelse ännu smidigare. Vi förstår vikten av tillgänglig och användarvänlig information, och vår uppdaterade webbplats är utformad för att göra det enklare för dig att hitta det du behöver.

Vi strävar ständigt efter att förbättra våra digitala plattformar för att möta behoven hos våra studerande och besökare. Därför kommer du att märka att vi regelbundet uppdaterar och finjusterar vår hemsida. Om du har några förslag eller feedback är du välkommen att kontakta oss – vi uppskattar din input och strävar alltid att skapa en webbplats som bäst möjligt tjänar vårt gemensamma mål, att främja lärande och utbildning.

Medborgarcenter hjälper dig

Vi hanterar dina frågor om kommunens verksamheter och du kan besöka oss, ringa oss eller skriva. Oftast får du hjälp direkt, annars lotsar vi ditt ärende rätt.

Öppet Stänger kl. 17.00
Hjälpte informationen på sidan dig?