Havs- och insjöbadplatser

Sol och bad vid Monsunvägens badplats

Sugen på att bada? Här hittar du information om Kristianstads alla badplatser. Det finns 21 badplatser längs vår 42 kilometer långa kust och 8 insjöbadplatser.

Insjöbadplatser

Havsbadplatser

Parkering

Ta del av vår video på Kristianstads kommuns Youtubekanal om vad som gäller när du ska parkera vid Kristianstads badplatser.

Under sommar och höst är det extremt högt besökstryck på badplatserna. Tyvärr väljer vissa besökare att parkera bilarna olovligt. Det kan få tragiska konsekvenser att räddningsfordon inte kommer fram eller att naturen förstörs.

Det är enkelt att göra rätt - gör så här!

Parkera din bil inom den uppskyltade parkeringen på ett sätt som visar hänsyn till de andra bilisterna och inte hindrar framkomligheten.

P-skylt utan tidsangivelse innebär max 24 timmars uppställningstid.

Gör inte detta!

  • Helt eller delvis parkera i terräng.
  • Parkera längs de små grusvägarna till parkeringarna eller i mötesfickorna.
  • Parkera över flera parkeringsplatser.
  • Campa/övernatta på parkeringen.

Så gör du om du har husbil eller husvagn

Läs mer på länken nedan.

OBS! Lämna ALDRIG barn eller djur i bilen - inte ens på skuggig plats för en kort stund. Eftersom solen rör sig och bilen lätt och snabbt blir mycket varm så är det förenat med livsfara för barnet eller djuret.

Fler sidor

Medborgarcenter hjälper dig

Vi hanterar dina frågor om kommunens verksamheter och du kan besöka oss, ringa oss eller skriva. Oftast får du hjälp direkt, annars lotsar vi ditt ärende rätt.

Stängt Öppnar kl 08.00
Hjälpte informationen på sidan dig?