Bokbord och festivalfrukost 7 september

Gågata i stadsmiljö, längs gatan står bord uppställda med bokförsäljning. Till vänster i bild syns färgglada ballonger.

I år på jubileumsfestivalen provar vi ett nytt koncept för bokborden på Bibliotekstorget. Du har även möjlighet att starta dagen med en festivalfrukost i Bistron.

Bokbord

Du som är författare, förening eller förläggare är välkommen att på lördagen den 7 september hyra ett bord på Bibliotekstorget. Där kan du presentera och sälja dina böcker i omedelbar anslutning till Kulturkvarteret, där resten av jubileumsfestivalen pågår. Det kommer att finnas plats för ca 30 bord, som då får hyras av dem som anmäler sig först.

Praktisk information

  • Du har tillgång till bordet från kl. 10.30.
  • Försäljningen pågår ca kl. 11.00–15.00
  • Bokbordet kostar 200 kr och betalas vid bokningstillfället.
  • Bordsmått 183x76 cm.
  • Sista anmälningsdag är 23 augusti.

Har du frågor om bokborden kontakta oss på bokbord@kristianstad.se

Festivalfrukost

Försäljningen i samband med Kristianstad Bokfestival får inte innehålla material som stöder rasism, förföljelse av oliktänkande, spekulativt våld eller pornografi. Materialet ska heller inte strida mot, eller ge uttryck för idéer som strider mot de grundlagsskyddade fri- och rättigheterna enligt gällande svensk lag eller mot FN:s deklaration om de mänskliga rättigheterna.

Medborgarcenter hjälper dig

Vi hanterar dina frågor om kommunens verksamheter och du kan besöka oss, ringa oss eller skriva. Oftast får du hjälp direkt, annars lotsar vi ditt ärende rätt.

Stängt Öppnar 17 jun kl 08.00
Hjälpte informationen på sidan dig?

Sidans innehåll