Tivolibadet

Välkommen till vår simhall Tivolibadet! Vi jobbar för att alla ska ha något att förgylla sin tid med. Under dagar och kvällar är anläggningen full av aktivitet. Titta gärna runt på vår sida för att hitta något som passar dig. Vi har faciliteter för både kropp och själ!

Bra att känna till innan ditt bad:

För att kunna låsa in dina saker i våra skåp behöver du ett hänglås. Hänglås finns att köpa i receptionen för 50 kronor. I vår reception har vi värdeskåp, till dessa behöver du en tia.

I simhallen har vi en hjärtstartare på badvaktshytten. All badpersonal på Tivolibadet är utbildade i hjärt- och lungräddning samt hjärtstartare.

Tänk på att du som förälder alltid har ansvar för tillsyn av ditt barn.

Våra ordinarie omklädningsrum ligger på andra våningen. Hiss finns att tillgå. På nedre plan har vi omklädningsrum för föreningar samt till rehabbassängen. Via en portabel lift kan man nå Tivolibadets bassänger. Be badmästaren på plats om hjälp om du behöver.

I receptionen har vi en badshop med försäljning av badkläder, simleksaker och simtillbehör.

Bildtext platshållare. Kom ihåg att byta bildkälla!

Vårt café drivs i privat regi och det går att komma åt både inifrån simhallen och utifrån receptionen. Öppettiderna är måndagar 13-20, tisdagar till fredagar 11-20, lördagar 9-17 och söndagar 11-18.

För att alla ska få en så fin upplevelse som möjligt i vår anläggning ska man som badgäst rätta sig efter våra trivselregler. Läs gärna igenom vad som gäller innan ert besök.

 

Vanliga frågor

  • Vad får jag ha för badkläder när jag badar på Tivolibadet?

   Du får använda kläder som är avsedda för ändamålet. Det innebär att du endast använder kläderna till att bada i. Självklart måste dina badkläder vara rena, undvik bomullskläder. Tänk på att duscha innan du tar på dina badkläder. Du får inte lov att ha underkläder under dina badkläder.

 • Meddela fel på sidan

  Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här.

  * Obligatoriskt om du vill få svar

  Det du skickar till kommunen blir allmän handling.

Kontakt

Tivolibadet

Telefon

044-13 53 20

Besöksadress

Tivolibadsgatan 4

291 32 Kristianstad

Simma så mycket du vill

Årskort

Du har väl inte missat att du kan bada och simma så mycket du vill för 187 kronor i månaden? I receptionen på Tivolibadet kan du köpa ditt årskort eller välja att dra avgiften månadsvis på autogiro.

Läs mer