Evenemang

Konserter, marknader, musikaler och festivaler. Här finns spännande evenemang för alla smaker, vare sig du är ute efter de största stjärnorna eller de små guldkornen.

Det händer alltid något i Kristianstad och Åhus med omnejd. Kristianstads kommun har en lång tradition av ett rikt kulturutbud.

Här finns konserter, teater, shower, föreläsningar, utställningar som passar alla åldrar.

Utbudet är brett och omfattade så för att inte missa något evenemang rekommenderar vi dig att titta i olika kanaler som presenterar evenemang.

Den orangea staden

I den orangea färgen, för att hedra det framgångsrika handbollslaget IFK Kristianstad, finns en webbplats med evenemangskalender där du hittar mycket av det som arrangeras i hela Kristianstads kommun.

Länk till www.denorangeastaden.se

Platsorganisation Åhus

Föreningen arbetar för att skapa en positiv utveckling i Åhus och består av företags- och föreningsmedlemmar som är verksamma i och runtomkring Åhus. På deras webbplats hittar du en evenemangsförteckning och vad som är på gång.

Länk till www.ahussweden.se

Våra stora arenor

I Kristianstad finns det flera större evenemangsplatser som alla har egna program och kalendrar för sin verksamhet. I länklistan på denna sida hittar du snabbt till dem och kan se vad som är på gång där.

Evenemang på Facebook

Är du registrerad på Facebook med ett konto har du tillgång till att de evenemang som händer i din närhet. Många företag och föreningar annonserar med evenemang på Facebook och även om du inte redan följer dem aktivt kan du ser deras evenemang på Facebook.

Länk till www.facebook.com

  • Meddela fel på sidan

    Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här.

    * Obligatoriskt om du vill få svar

    Det du skickar till kommunen blir allmän handling.