Mötesplats Sommarro

Mötesplatsen ligger i centrala Kristianstad. Hit är alla välkomna för att delta i olika aktiviteter och arrangemang. Mötesplatsen är också en plats för social gemenskap. Här finns en restaurang.

Promenad runt Utanverken
Promenad runt Utanverken

Adressen till mötesplatsen är Östra Boulevarden 1. Grön buss linje 2 och 3 stannar nära mötesplatsen.

Vi vill fortsätta att uppmuntra dig till att njuta av naturens årstider och vistas så mycket som möjligt utomhus. Aktiviteterna kan variera beroende på önskemål från dig som vill vara med. Exempel på ute aktivitet är  promenadgympa med cirkelträning.  Vi går norr ut och gör några stopp där vi tränar balans och styrka.

Vi har också inomhus gymnastik i stora salen med fokus på styrka, balans och rörelser. Här kan man välja att stå eller sitta och göra rörelserna. En gång i månaden fikar vi efter gymnastiken.

Vi har Bridge varje måndag?  Är du intresserad och har spelat tidigare tar du kontakt med Ulla på telefon 070- 512 13 05 eller Britt på telefon 073- 227 94 31. 

Stickkafé på mötesplats Sommarro

Måndagar är det stick och snackkafé på mötesplatsen

Mötesplatser - För ett gott liv, vi finns på Facebook och Instagram. Följ oss och dela gärna med dina vänner

Det finns möjlighet att äta lunch på restaurang Sommarro. alla dagar i veckan. Restaurangen serverar lunch mellan 12.00- 14.00. Från och med den 5/6 kan du även köpa fika på eftermiddagen fram till klockan 15.30 alla dagar i veckan.
Matsedeln för omsorgens restauranger kan du läsa under relaterad information/ länkar.

Behöver du fotvård? På Sommarro finns medicinsk utbildad fotterapeut. För att beställa fotvård ring Annika på telefon 0708- 99 44 94.

Här pausar vi med fika på promenadgympan

 

Meddela fel på sidan

Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här.

* Obligatoriskt om du vill få svar

Det du skickar till kommunen blir allmän handling.