För och eftermiddagsbio våren 2022

Välkomna till Mötesplatsernas för och eftermiddagsbio på Regionmuseets hörsal. Fri entré men begränsat antal platser. Evenemanget kräver covidpass + legitimation!

Eftermiddagsbio våren 2022
Eftermiddagsbio våren 2022

För- och Eftermiddagsbio i Regionmuseets hörsal kl. 11.30 och 14.00

Välkomna till Mötesplatsernas för- och eftermiddagsbio! Fri entré med begränsat antal platser, 49 st/visning. Biljetter släpps kl. 16.00 två veckor innan respektive visning.

Evenemanget kräver covidpass + legitimation. Du kan visa upp vaccinationsbeviset digitalt eller utskrivet på papper. Personer som av medicinska skäl inte kan vaccinera sig ska istället kunna visa upp ett läkarintyg. Det är endast vaccinationsbevis som gäller – inte bevis på negativt test eller tillfrisknande. Tänk på att komma till evenemanget i god tid så att vi hinner att läsa av ditt vaccinationsbevis och se din legitimation samt biljett

Så här bokar du din biljett

Biljetter bokas digitalt på https://regionmuseet.se/pa-gang/ Max 2 biljetter/person.  Den digitala bokningen stänger en halvtimme innan respektive visning börjar. Glöm inte att ta med din biljett till visningen, antingen utskriven eller visa upp den i telefonen. För frågor med digital bokning kan ni vända er till Regionmuseets reception på telefonnumret 044-620 19 00, tis-fre kl. 11.00-17.00. Kontakta receptionen vid förhinder, så biljetterna kan gå till någon annan. Vid minsta symptom, stanna hemma. Ev. överblivna biljetter finns att tillgå innan respektive visning på Regionmuseet, först till kvarn.

18 januari kl. 11.30 och 14.00 – Solsidan (1h 44 min) (Obs! endast 30 platser/visning)

Anna och Alex förhållande krisar, Fredde får egna problem när han slits mellan sin vänstervridne far som dyker upp ovälkommen och sin tonårsson Victor som är rebellisk. Medan Ove och Anette vill bli gravida och behöver hjälp med det. En av Sveriges populäraste komediserier tar steget till vita duken! Vi får följa de tre paren i en komedi om kärlek, barnlängtan, knepiga föräldrar och oskrivna badregler i Torekov.

15 februari kl. 11.30 och 14.00 – Dom över död man (2 h 6 min)  (Obs! endast 30 platser/visning)

Från 1933 till 1945 är Torgny Segerstedt chefredaktör för ”Göteborgs Handels och Sjöfartstidning.” Han utmanar Tredje Rikets ledare med sina kontroversiella artiklar. Vissa läses upp i engelsk radio samma dag som de publicerats och i Norge betraktar man honom som en hjälte. Den svenske kungen och regeringen fruktar konsekvenserna. Sverige är neutralt och de tvekar inte att gå hur långt som helst för att hålla landet utanför kriget. Men mot alla odds, med pennan som enda vapen, tar han upp striden.

15 mars kl. 11.30 och 14.00 – The Father (1 h 37 min)

Anthony närmar sig de 80 men i hans ögon finns ingen anledning till oro, han har det bra i sin bekväma våning. Hans dotter Anne ser dock hur han försvinner in i sin egen värld av minnen och föreställningar. The Father är en rörande och ögonöppnande skildring av åldrande och anhörigskap som inte liknar någon annan.

19 april kl. 11.30 och 14.00 – Ted - för kärlekens skull (2 h)

Ted Gärdestads makalösa genombrott saknar motstycke i svensk pophistoria. I början av 70-talet greps Sverige av total Ted-feber och hela landet fascinerades av hans glädje, energi, talang och fantastiska låtar. Över en natt blev han Sveriges första riktiga tonårsidol. Filmen är en berättelse om en av vår tids största kompositörer, hans orubbliga relation till brodern Kenneth, till musiken och till livet. Teds livsöde kom att beröra en hel nation. Hans musik har på många sätt definierat svensk pop, med genialiska texter av brodern Kenneth, fyllda med liv, kärlek, smärta och hopp.

17 maj kl. 11.30 och 14.00 – Book Club (1 h 44 min)

Vännerna Diane, Vivian, Sharon och Carol har alla stött på motgångar i livet. När de bestämmer sig för att läsa Femtio nyanser av honom i sin bokklubb vänds deras tillvaro upp och ner, och kvinnorna inspirerar varandra till att göra nästa kapitel i sina liv till det bästa.

  • Meddela fel på sidan

    Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här.

    * Obligatoriskt om du vill få svar

    Det du skickar till kommunen blir allmän handling.