Bli vän med din mobil/surfplatta

Är du intresserad av att lära dig använda din mobil eller surfplatta? Bra både som nöje, stöd och som hjälp i vardagen.

Alla ska med - Bli vän med din mobil/ surfplatta

Våren 2023 fortsätter utbildningen  i Android mobil/surfplatta på mötesplats Fjälkinge.
Kursen är grundläggande och den nya kunskapen kan provas och diskuteras med andra deltagare i gruppen.

Exempel på vad du kan lära dig är:  Att läsa och skicka e-post och meddelande. Sociala medier eller videosamtal. Använda kartor och söka resvägar. Bank ID och bankärende. Cirkeln är gratis och anordnas av ABF i samarbete med mötesplatserna.

Startdatum meddelas senare, max 8 deltagare.

Utbildningsplatsen är på Mötesplats Fjälkinge som ligger i Stationshuset, gamla vägen 101.
Anmälan gör du till till Anna på telefon: 044 – 13 44 86.

Ulf- Peter Honoré (Verksamhetsansvarig ABF Kristianstad/Bromölla). Telefon: 044- 10 03 40 e-meil: ulf-peter.honore@abf.se

Meddela fel på sidan