Biljetter

Vänligen kontakta respektive arrangör för biljettbokning och information om föreställningen.

Föreställningar

27 oktober BEST OF BOWIE

26 november JONAS GARDELL

30 november DET ÄR SÅ SYND OM MIG

3–4 december 2022 MIN SANNA JUL

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

27 oktober kl. 20.00

BEST OF BOWIE

Bowie Collage.jpg

Best of Bowie firar att Bowie skulle ha fyllt 75 år i år!

Ta en tur till Kristianstads teater och se: Det finns liv på Mars! Ta en rundtur i David Bowies mångfacetterade universum. Bowie var här och där överallt. Alla musikstilar och konst blev en del av hans image. Och du snart inte se en film, utan hans musik är en del av bakgrunden. Vi kommer hela vägen runt.

Best of Bowie har turnerat och visat David Bowies musik i många år och spelat de flesta platser. Topp-proffs! Stora scener som Smukfest, Amagerbio, Trommen, Viften, Train, festivaler har stått i turnéschemat. Och vi har också varit på Ystad Teater tidigare. Efter Bowies förtida exit 2016 turnerade bandet i Danmark och fick reda på att det finns en stor och lojal Bowiepublik. Detsamma gäller Sverige. Göteborg, Malmö och därmed Ystad.

2017 firade vi hans 70-årsdag med de många Bowie-fansen. Inte bara i Danmark, utan även i Tyskland, Sverige och Norge. Vi gav också intervjuer till rikstäckande danska tidningar och TV. 

Musikalisk ledare och gitarrist genom åren - Flemming Rasch - har satt ihop ett team av riktigt kompetenta Bowie-musiker och fått tillbaka frontmannen Martin Stokbro som David Bowie. Martin var med de första sex åren när bandet fastnade för namnet och Martin är en upplevelse på scen. Sjunger fantastiskt och är full av energin som tar alla på en musikalisk Bowie-resa av dimensioner.

KÖP BILJETT

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

30 november kl. 19.00

DET ÄR SÅ SYND OM MIG - ANDREAS JONSSON

Andreas_Jonsson.png

Efter fullsatta teatrar under hösten 2021 beger Andreas Jonsson sig nu ut på en Sverigeturné under hösten 2022. Det är så synd om mig är en humorföreställning som berör och engagerar. Hur går vi vidare när vi vill ge upp, men ändå inte vill ge upp. Vad gör vi med alla tillfällen då det är så synd om oss?

I denna fartfyllda och humoristiska show ger Andreas sig ut på jakten att hitta tillbaka till livet, inte minst efter pandemin – och jakten efter att vara nöjd. Men när du väl nåt målet, vad händer då?

KÖP BILJETT

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

26 november kl. 19.00

JONAS GARDELL

Gardell.jpg

I en solo-show som får dig att skratta tills du gråter, ingjuter Jonas Gardell glädje, hopp och livsmod. Vår egen älskade drottning Jonas Gardell åker runt landet och likt sagans prins väcker han Sverige ur sin sömn!

Vackla ut ur teatern omtumlad, värmd i kropp i själ och undra ”vad var det som hände egentligen?” Svaret är: Det var Jonas Gardell som hände.

KÖP BILJETT

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

3 december kl. 15.00 och 19.00 samt 4 december kl. 14.00 

MIN SANNA JUL

Min Sanna Jul 1920x1080.jpg

I fjol gjorde Sanna Nielsen stor succé när hon åkte ut på vägarna med sin julkonsert MIN SANNA JUL! Publiken jublade och kritikerna hyllade! Aftonbladet skrev bland annat ”ska någon göra julkonsert så är det hon”. Inte undra på att Sanna fick mersmak. I vinter ger hon sig ut på en ny julkonsertturné runt om i Sverige och besöker inte mindre än 22 städer, från norr till söder. Sanna kommer att bjuda på ett musikaliskt fyrverkeri av julmusik, som garanterat kommer att bringa sann julglädje i hela landet. Vi känner Sanna väl vid det här laget. Tjejen med den gudomliga rösten och hitsen, allsångsledaren, konsertartisten, popprinsessan och inte minst TV-personligheten. Och att julen ligger Sanna extra varmt om hjärtat har vi också förstått! Nu ser hon fram emot att åter igen få dela sin julglädje med dig! Med sig på scen har Sanna några av Sveriges absolut mest begåvade musiker. Konsertkvällen bjuder på Sannas personliga mix av julens allra finaste låtar, varvat med mellansnack med julminnen och små roliga anekdoter.
Kom och upplev magiskt god julstämning och den unika samhörighet som Sanna är så fenomenal med att skapa i sina konserter!

Längd: 90 minuter, ingen paus Åldersgräns: 5 år med målsman (rekommenderas från 13 år) Arrangör: Krall Entertainment

KÖP BILJETT

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

I salongen finns 362 platser, varav 152 på parkett.

Vi kan ta emot max 3 rullstolar per föreställning. 
Handikappentrén finns till vänster om huvudentrén.

  • Meddela fel på sidan

    Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här.

    * Obligatoriskt om du vill få svar

    Det du skickar till kommunen blir allmän handling.