KabLab - designklubb!

KabLab kommande träffar under hösten 2020 har nu ställts in med anledning av de förlängda skärpta råden för Skåne gällande covid-19.

Tyvärr innebär nya förlängda restriktioner att vi måste ställa in resterande KABLAB-tillfällen under hösten. För att vi på något sätt ska hålla igång Kablab-andan erbjuder vi ungdomar i Kablab att hämta ut en ”Kablab Goodiebag” som innehåller en mix av olika material, böand annat worbla, tutorials och inspiration.

Välkommen att hämta din påse i Barbackas reception under våra öppettider.

OBS! Begränsat antal påsar och först till kvarn gäller. Om ni kommer i grupp, gå gärna in en i taget och hämta ut er påse, detta för att minska trängsel.

 

Vad är KabLab?

Kablab är en förkortning av Kabinettets laboratorium - ett ställe där du kan uttrycka dig inifrån och ut! Har du din egen stil? Eller skulle du vilja skapa dräkten till en rollkaraktär för film, scen, cosplay eller lajv?

I klubben skapar vi allt som går att ha på sig. Lär dig att göra fantasifulla kostymer, smink och masker, eller designa kläder och accessoarer till dig själv eller andra. Vi träffas varje torsdag mellan 16.00-20.00 och provar olika material och tekniker, och vi hjälper dig att förverkliga just din vision.

På plats finns kulturpedagog Mariel Rosendahl. Inga förkunskaper krävs. KabLab passar dig som gillar teater, konst, design, mode eller slöjd!

DATUM
Torsdagar med start 10 september 2020.

TID
16.00-20.00

PLATS
Kulturhuset Barbacka, Kabinettet 

DROP IN OCH FRI ENTRÉ

  • Meddela fel på sidan

    Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här.

    * Obligatoriskt om du vill få svar

    Det du skickar till kommunen blir allmän handling.