BARBACKA TAKE OVER - VERNISSAGE & RADIOBIO

Välkommen på Vernissage, Radiobio och Gelprintworkshop på Kulturhuset Barbacka  lördagen den 19 augusti mellan kl. 13.00-16.00.

Lördag 19 augusti
kl. 13.00–16.00
Kulturhuset Barbacka

Caféet är såklart öppet! 

Var med på invigningen av utställningen ”If I ruled the world” på våra YTOR längs Kulturhuset Barbackas fasad och lyssna på RadioBio på Stora scenen.

Konstverken och podcastavsnitten som visas är utvalda och skapade av unga som deltagit under sommarens BARBACKA TAKE OVER-turné på fritidsgårdarna runtomkring i Kristianstad. I ateljén har du som är mellan 12-18 år möjlighet att själv testa gelprint-teknik mellan klockan 13.30-15.30.

Hålltider

13.15: Vernissage och invigningstal på innergården

Kom och var med när vi inviger höstens utställning ”If I ruled the world” på våra YTOR längs husfasaden. Vi berättar kort om hur allt skapats, minglar runt bland konstverken och bjuder på snacks. 

13.30-15.30: RadioBio på Stora Scenen

Här kan du uppleva poddcastavsnitt som skapats av unga som besökt BARBACKA TAKE OVER i sommar. Lägg dig ner och lyssna på ungas röster i lugn och ro. För dig som är 12 år och äldre.

13.30-15.30: Gelprint-workshop i Ateljén

Kom och testa på Gelprint-tekniken som konstverken på våra YTOR är skapade med. Gelprint låter oss trycka bilder med nästan vad som helst. Ett häftigt och spännande sätt för dig att få uttrycka dig genom bild. Två konstpedagoger finns på plats för att vägleda och inspirera dig! För dig som är 12 år och äldre.

Meddela fel på sidan

Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här.

* Obligatoriskt om du vill få svar

Det du skickar till kommunen blir allmän handling.