Öppen Ateljé

Öppen Ateljé är Kulturhuset Barbackas skaparverkstad som äger rum på lördagar. Vi ses!

Vårens tillfällen har nu passerat, välkommen tillbaka i höst!

Öppen Ateljé är en kreativ aktivitet som vänder sig till alla skaparsugna barn, unga och medföljande vuxna.

Skaparverkstaden är öppen på lördagar mellan kl. 12.00-14.00, och du kan komma och gå när du vill. På plats finns Kulturhuset Barbackas konstpedagoger för att guida, bidra med tips och inspirera.

Varje vecka har ett tema och utifrån detta utforskar vi olika material och tekniker. Ibland håller vi till inne i Ateljén, vissa tillfällen äger rum utomhus på vår innergård. Konstverken som skapas blir ofta en del av våra utställningar och installationer i huset.

Öppen Ateljé har ingen åldersgräns, men passar allra bäst för dig som är 3 år och äldre. Aktiviteten uppmuntrar till att barn och unga gör något tillsammans med sina medföljande vuxna, och möts i skapandet.

Kom till Kulturhuset Barbacka och utforska färg, form, papper, pärlor och annat magiskt!

 

Vad gjorde vi under våren 2022? 

29 januari-12 mars

Med olika tekniker utfirskade vi moln, minnen och känslor. Vi gjorde bland annat böcker, tryckte bilder och skapade molnminnen.

19 mars-14 maj

Vi flyttade ut på innergården och tog oss an buskar, träd och vår stora väggyta. Vem eller vad rör sig runt på innergården? Vi gjorde bland annat pärlplanteringar, stenmåleri, satte ord i träden och målade stort!

  • Meddela fel på sidan

    Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här.

    * Obligatoriskt om du vill få svar

    Det du skickar till kommunen blir allmän handling.