KabLab - designklubb!

KabLab kommer att träffas digitalt under våren 2021. Just nu jobbar vi med Merfolk-projektet!

Våren 2021

På grund av rådande pandemi kan vi inte ha KABLAB i fysisk form just nu men för alla som vill, så träffas vi digitalt varje torsdag kl. 17.00. Vi brukar ses ungefär en timme beroende på vad gruppen känner för.

Är du intresserad av att få veta mer om KABLAB, och få information om hur du loggar in och så vidare, kontakta konstpedagog Mariel Rosendahl på mejl marielrosendahl@gmail.com eller mobil: 073-577 13 06

Mariel erbjuder också till vis del och efter överenskommelse individuell handledning i konstnärliga projekt via zoom.

Merfolk-tema 

Under våren 2021 kommer de som vill och är intresserade av Cosplay kunna delta i ett Merfolk*-projekt där vi siktar på att tillverka en egen tryckt kalender med egna karaktärer av mermen, mermaids och liknande vattenvarelser som ni själva skapar och gestaltar. Det kommer att bli en fotoshoot och någon form av utställning. Mer information om detta finns här på hemsidan längre fram.

 *Merfolk = manliga, kvinnliga och andra typer av människoliknande vattenvarelser, såsom havsjungfrur, havsmän och så vidare.

 

Vad är KabLab?

Kablab är en förkortning av Kabinettets laboratorium - ett ställe där du kan uttrycka dig inifrån och ut! Har du din egen stil? Eller skulle du vilja skapa dräkten till en rollkaraktär för film, scen, cosplay eller lajv?

I klubben skapar vi allt som går att ha på sig. Lär dig att göra fantasifulla kostymer, smink och masker, eller designa kläder och accessoarer till dig själv eller andra. Vanligtvis, när en pandemi inte pågår, träffas vi varje torsdag mellan 16.00-20.00 och provar olika material och tekniker.

På plats finns kulturpedagog Mariel Rosendahl. Inga förkunskaper krävs. KabLab passar dig som gillar teater, konst, design, mode eller slöjd. 

  • Meddela fel på sidan

    Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här.

    * Obligatoriskt om du vill få svar

    Det du skickar till kommunen blir allmän handling.