Julkul!

Varmt välkommen till Julkul på Kulturhuset Barbacka. Vi har skräckläger, fina utställningar och stafflimålning till valsång för stora och små. Dessutom god fika i caféet och stora lekrum att leka i. Vi ses!

Creepy-läger! Obs! Lägret är två dagar
Torsdag 27 december  - fredag 28 december

Kom och gör skräck med film, ljud och teater. Fördjupa dig i skräck under två dagar.Vad är egentligen läskigt? För barn och unga mellan 9-15 år. Barnen delas i två grupper, de yngre på förmiddagen och den äldre på eftermiddagen.

Tid:
09.30-12.00 för 9-11 år 
13.00-15.30 för 12-15 år
Ledare: David Rix, Emilie Milliere och Sadik Salem
Nyttig fika ingår!
Anmälan till: asa-maria.hellman@kristianstad.se

Stafflimålning till valsång!

Onsdag 2 januari - fredag 4 januari

Kom och lyssna till ljudet av valars sång och måla! Valsången blir porten in i fantasins värld och vi målar det vi upplever, djupet, ljuset, märkliga skuggor och fantastiska hemligheter. Vi målar med svart och vit färg och undersöker färgernas spännande möjligheter.

Tid: 11.00 – 15.00
Pedagoger: Cilla Midhall och Jens Lundberg
Drop-in & fri entré • Alla åldrar
Lokal: Spelhålan


UTSTÄLLNINGAR I JUL

PENZIL WIZARD • En miniuställning av Johan Bergqvist Kolla in hur en blyertspenna kan förvandlas till ett eget litet konstverk. Plats: Glasmontern i receptionen

ART ON NEWSPAPER • En utställning av Nosabyskolans bild- och formelever Tavlor skapade med tidningspapper som bakgrund. Plats: Utställningshallen & Glasgången

 

  • Meddela fel på sidan

    Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här.

    * Obligatoriskt om du vill få svar

    Det du skickar till kommunen blir allmän handling.