Extra program för förskola och skola

Här presenterar vi program som ligger utöver allt det vi arrangerar i Kulturnyckeln. Det kan vara elevföreställningar, samarbete med Musikskolan, amatörkonserter med mera. Föreställningarna är bokningsbara för förskola och skola. Observera att inga transporter ingår.

Allt som Kulturhuset Barbacka arrangerar för förskola och skola finns och arrangeras under Kulturnyckelns paraply. Hela programmet för Kulturnyckeln presenteras under Kulturnyckeln - program förskola/skola i högermenyn. Det kan dock förekomma enstaka extra program utöver det som finns i Kulturnyckeln. Dessa extraprogram presenteras här.

Musikalen Klassen
Kristianstad Musikskolas musikalgrupp Stars presenterar stolt årets produktion “Klassen". Vi möter glädjen och gemenskapen i klass 9b, där det dansas och sjungs i både matsalen och klassrummet. Vi möter också motgångar i form av utanförskap, misslyckade prov och nättroll. Under föreställningen bjuds vi på smakprov ur musikaler, nya hits, humor och allvar, och får känna igen oss i de olika karaktärernas vardag.

De medverkande i Stars är 12 till 14 år.

Tisdag 4 april kl 9.00 och 10.30
Spelas för: Årskurs 4-6
Speltid:  45 minuter
Antal platser: 75
Lokal: Spelhålan, Kulturhuset Barbacka

Obs! Inga transporter/bussar ingår till den här föreställningen.

För att boka se under Länkar

  • Meddela fel på sidan

    Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här.

    * Obligatoriskt om du vill få svar

    Det du skickar till kommunen blir allmän handling.