Familjeföreställningar

Vårens familjeföreställningar bjuder på humor, hemlängtan, nya arter av småkryp, dans, färg, musik och syskonkärlek. Arrangemangen har åldersrekommendationer, se respektive föreställning.

Biljetter förbokas och hämtas i receptionen. Biljetterna kostar 60 kronor per person. I mån av plats går det även att köpa biljetter samma dag. Föreställningarna visas oftast i Spelhålan. Välkommen.

Vårens familjeföreställningar:

2 feb kl 14.00 Familjeföreställning - Pudlar och Pommes
Hundarna Ullis och Ludde älskar sin pool och sitt potatisland. Men efter att stenarna börjar falla från himlen kan de inte stanna kvar. De packar väskorna och färdas över det stormiga havet tills de kommer fram till en ny plats. Efter Pija Lindenbaums kritikerrosade bilderbok. Pudlar och pommes är en föreställning fylld med humor och nyskrivna sånger men rymmer också stora tankar om hemlängtan, misstänksamhet mot obekanta hundar och hur skillnaden mellan främlingar och nya vänner inte behöver vara så stor. Gästspel av Teater 23. Från 5-9 år. Entré: 60 kr.

2 mars kl 14.00 Familjeföreställning - Kullerbagge  
Koreografen och dansaren Bronja Novak Lindblad har i långa tider, med förstoringsglas, sökt efter intressanta småkryp och se där – en art som gömt sig för vetenskapen; Kullerbaggen. Den är enormt rar, speciell och knappt synlig. Men med hjälp av “fantasynen” kan nu alla med barnasinne se den om de bara anstränger sig en aning. Men vad gör den egentligen?  Vad håller Kullerbaggen på med? Gästspel av Big Wind. Ålder: 2-5 år. Entré: 60 kr.

6 april kl 14.00 Familjeföreställning - Ah hallå bebis
En mysig föreställning för dig som är mellan 6 och 18 månader. I vår värld finns dans, glada färger, spännande ljud som du och en nära vuxen kan uppleva tillsammans. Vi spelar på vatten, dansar på mjuka täcken, sjunger och gör musik med tandborstar. Gästspel av Minna Krook Dans. Ålder: 6-18 månader. Entré: 60 kr.

27 april kl 14.00 Familjeföreställning - Min lillasyster kanin
Storebror har lovat att passa sin syster, men det är inte så lätt. Särskilt som hon matvägrar, gallskriker och till råga på allt nästan blir rävmiddag. ”Om man bara är lugn och inte blir arg och förtvivlad, så går det” tänker storebror. I den underjordiska kaninkulan är livet igenkänningsbart för alla barn, med attribut som blöjor, godnattsaga, nappflaska och välling. Där kommer stora universella känslor i omlopp, nedkokade i en pjäs som publiken aldrig tröttnar på. En varm och humoristisk föreställning fritt tolkad efter en bok av Ulf Nilsson. Gästspel av Dockteatern Tittut. Ålder: 2-6 år. Entré: 60 kr.

  • Meddela fel på sidan

    Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här.

    * Obligatoriskt om du vill få svar

    Det du skickar till kommunen blir allmän handling.